aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: «Τρέχει» για τον Λάζαρο, εναλλακτική επιλογή o Ντέλετιτς!

Απόλλων: «Τρέχει» για τον Λάζαρο, εναλλακτική επιλογή o Ντέλετιτς!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Δεν το κρύβουν στον Απόλλωνα: Ενδιαφέρονται και μάλιστα «ζεστά» για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Κατέθεσαν βελτιωμένη προσφορά στον 33χρονο επιθετικό, η οποία είναι πάρα πολύ κοντά στις οικονομικές απαιτήσεις του και πλέον, βρίσκονται σε στάση αναμονής για την τελική του απάντηση. Πιέζουν και περιμένουν, προσδοκώντας ότι θα κλείσει το θέμα έως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

Μπορεί να διαχέεται αισιοδοξία όσον αφορά στην προοπτική επίτευξης συμφωνίας, αλλά οι κυανόλευκοι της Λεμεσού δεν θέλουν να προτρέχουν των εξελίξεων. Λένε πως «είναι σε καλό δρόμο» και κάπου εκεί, βάζουν τελεία. Γνωρίζουν πως εάν δεν πέσουν οι υπογραφές, καμία μετεγγραφή δεν θεωρείται τελειωμένη. Εξάλλου, το παράδειγμα με την επιλογή του Ντάνιελ Λάρσον είναι «φρέσκο». Επέμεναν για την απόκτηση του Σουηδού, από τα ενδότερα έβγαινε η πληροφορία για κατ’ αρχήν συμφωνία, όμως ποτέ δεν ήλθε στη Λεμεσό για λόγους που κάποτε θα βγουν στον αφρό της ειδησεογραφίας.

Πάμε πιο κάτω: Όπως πληροφορούμαστε, στο κόλπο για την απόκτηση του Χριστοδουλόπουλου βρίσκονται άλλες δύο ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Ο λόγος για τον Άρη Θεσσαλονίκης και τον Ατρόμητο. Επομένως, υπάρχουν επιλογές για τον διεθνή άσο, ο οποίος μένει και τυπικά ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Ο Λάζαρος αξιολογεί τα δεδομένα, τα λέει και με την οικογένειά του, αποφασίζοντας για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Εκτός από τα λεφτά και τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου, ρόλο για το πού θα γείρει η ζυγαριά θα παίξουν και άλλα πράγματα.

Στον Απόλλωνα, αξιολόγησαν τις επιλογές, έκαναν διερευνητικές επαφές με τους υποψήφιους, ρίχνοντας «άγκυρα» στον έμπειρο παίκτη που αγωνίσθηκε και στις τρεις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας (Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Ολυμπιακό). Ξέρει τι εστί πρωταθλητισμός και πίεση. Επιπρόσθετα, πρόκειται για ποδοσφαιριστή που κρίθηκε ότι μπορεί να τραβήξει το βάρος, να κουβαλήσει την ομάδα στα δύσκολα, να προσδώσει ποιότητα και εν τέλει να ξεχωρίσει.

Εκτός από τον Χριστοδουλόπουλο, οι πληροφορίες αναφέρουν πως στον Απόλλωνα προκρίθηκε και η επιλογή του Μίλος Ντέλετιτς. Ο 27χρονος Σέρβος εξτρέμ της ΑΕΚ Αθηνών βρίσκεται στη λίστα, ωστόσο αποτελεί εναλλακτική επιλογή σε περίπτωση που δεν προχωρήσει σε «γάμο» το φλερτ με τον Λάζαρο.

Την ίδια ώρα, στον Απόλλωνα κινούν τις διαδικασίες και για την προσθήκη ενός ποδοσφαιριστή που θα αποτελέσει τον «μαέστρο της ορχήστρας». Εν ολίγοις για 10άρι. Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει ξεχωρίσει 2-3 παίκτες και έδωσε τις κατευθυντήριες γραμμές στη διοίκηση για τα περαιτέρω. Οι κυανόλευκοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν υπομονή και να εξαντλήσουν τα χρονικά περιθώρια που έθεσαν για την πλήρωση της θέσης του επιτελικού μέσου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ