aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Τους… εξιτάρει το φιλικό με την ΑΕΚ

Απόλλων: Τους… εξιτάρει το φιλικό με την ΑΕΚ

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στον Απόλλωνα ενόψει του αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ Αθηνών που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (20/3) στο Στάδιο «Αλφαμέγα» με αφορμή τους εορτασμούς των 70 χρόνων ιστορίας της λεμεσιανής ομάδας, αλλά και των 100 χρόνων από τη μέρα ίδρυσης των κιτρινόμαυρων.

Για τον Πάμπλο Ματσίν, ασφαλώς, το δυνατό φιλικό ματς αποτελεί πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αξιολογήσει την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του, έχοντας πάντοτε στραμμένη την πυξίδα στο σημαντικό πρώτο 90λεπτο με αντίπαλο την Πάφος για τα ημιτελικά του κυπέλλου.

Η λαμπρότητα του αγώνα σε συνδυασμό με το αγωνιστικό επίπεδο του συνόλου του Ματίας Αλμέιδα, αποτελούν αυτομάτως μεγάλη πρόκληση για τους κυανόλευκους. Οι ποδοσφαιριστές, θα κάνουν ένα διάλειμμα από τα βαρετά ομολογουμένως παιχνίδια του β΄ομίλου, δίνοντας σοβαρές «εξετάσεις». Προφανώς και δεν διακυβεύεται κάτι στο επικείμενο φιλικό, ωστόσο το δέλεαρ δεν είναι μικρό, όταν απέναντί τους θα βρουν ποιοτικούς παίκτες.

Την ίδια ώρα, θα παίξουν μπροστά σε γεμάτες –όπως όλα δείχνουν- κερκίδες. Ο κόσμος του Απόλλωνα και όχι μόνο, θα δηλώσει βροντερό «παρών» στο στάδιο της Λεμεσού, κάνοντας αυτομάτως ακόμα πιο αστραφτερό στο παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ