aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Τους διατηρεί όλους «ζεστούς»

Απόλλων: Τους διατηρεί όλους «ζεστούς»

Καλή προπόνηση αποτέλεσε για τους παίκτες του Απόλλωνα, όσους αγωνίστηκαν, η αναμέτρηση του Κυπέλλου με αντίπαλο την Ολυμπιάδα Λυμπιών. Παρόλο που οι κυανόλευκοι δυσκολεύτηκαν μέχρι να σκοράρουν το τρίτο γκολ με το οποίο τελείωσαν την υπόθεση-πρόκριση. Ο Τσόρνιγκερ έδωσε χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που ήθελε να διαπιστώσει την αγωνιστική τους κατάσταση και θα πρέπει να έμεινε ικανοποιημένος απ’ αυτά που είδε.

Πέρα από τα τέρματα που πέτυχαν, οι Αλεσάμι, Στoρ και Ίντζια είχαν και καλή απόδοση και αυτό ήταν κάτι που άρεσε στον Γερμανό προπονητή της λεμεσιανής ομάδας. Αυτό που ήθελε από την αναμέτρηση του Κυπέλλου ήταν να κρατήσει όλους τους παίκτες του «ζεστούς» και σε καλή κατάσταση, για να τους έχει έτοιμους, αν τους χρειαστεί, στο ντέρμπι με την ΑΕΛ, την Κυριακή.

Το άλλο θετικό στοιχείο που πρόεκυψε από την αναμέτρηση του Κυπέλλου ήταν η παρουσία του Βουκάσιν Γιοβάνοβιτς ο οποίος πήρε τα πρώτα 60 λεπτά με τη φανέλα του Απόλλωνα σε επίσημο παιχνίδι. Ο Γιοβάνοβιτς, που έτρεξε αρκετά, έδειξε πως και αυτός είναι έτοιμος για την αναμέτρηση της Κυριακής, αν το κρίνει αναγκαίο ο Τσόρνιγκερ. Ασφαλώς και θα είναι έκπληξη να πάρει φανέλα βασικού αλλά θα είναι στον πάγκο και έτοιμος να προσφέρει.

Το γεγονός ότι ο Σέρβος είναι σχεδόν έτοιμος κάνει τον προπονητή του Απόλλωνα να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση αφού είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής και ικανός να κάνει τη διαφορά, όπως τονίζουν οι κυανόλευκοι. Το ίδιο καλά πήγε και ο Μαυρίας. Άλλωστε γι’ αυτούς τους δύο έκανε ιδιαίτερη αναφορά ο Τσόρνιγκερ στις δηλώσεις του μετά το ματς της Τετάρτης, οπότε και αυτός έχει τις δικές του πιθανότητες να βρεθεί στην αποστολή του λεμεσιανού ντέρμπι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ