aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Τον «χτύπησε» (πάλι) ο κορωνοϊός

Απόλλων: Τον «χτύπησε» (πάλι) ο κορωνοϊός

Συναγερμός σήμανε στον Απόλλωνα με κρούσματα κορωνοϊού. Όπως ενημέρωσαν οι κυανόλευκοι εντοπίστηκαν δύο θετικά κρούσματα, εκ των οποίων το ένα αφορά ποδοσφαιριστή και το άλλο μέλος του τεχνικού επιτελείου. Το νέο «χτύπημα» του κορωνοϊού ήλθε να προκαλέσει ανησυχία στις τάξεις της λεμεσιανής ομάδας, αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος να αυξηθεί ο πιο πάνω αριθμός κρουσμάτων.

Στον Απόλλωνα πέρασαν προ μηνών και πάλι από… κύμα κρουσμάτων και εύχονται να έμειναν ανεπηρέαστα τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Θα είναι τεράστιο το πλήγμα για την ομάδα, από την στιγμή που ακολουθεί και σειρά δύσκολων αγώνων, αρχής γενομένης από το προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΛ στις 3 Ιανουαρίου.

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει τον εντοπισμό δύο θετικών κρουσμάτων εκ των οποίων το ένα αφορά μέλος της τεχνικής ομάδας και το άλλο ποδοσφαιριστή», ενημέρωσε ο σύλλογος της Λεμεσού. Και πρόσθεσε: «Τα δύο κρούσματα αφού αισθάνθηκαν συμπτώματα, υποβλήθηκαν μόνοι τους σε διαγνωστικό έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 με το αποτέλεσμα των τεστ τους να προκύπτει θετικό. Τα δύο μέλη της ομάδας μας τέθηκαν σε αυτοπεριορισμό. Όλα τα υπόλοιπα αποτελέσματα ήταν αρνητικά».

Ακόμη, ο Απόλλων σημείωσε: «Μετά από αυτή την εξέλιξη τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος μετέβησαν το πρωί της Δευτέρας στο προπονητικό κέντρο στο Κολόσσι για να ακολουθήσουν το πρόγραμμα προπόνησης μετά την ολιγοήμερη άδειά τους». Καταλήγοντας, υπογραμμίζεται ότι, ο Απόλλων θα ακολουθήσει όλα όσα προνοεί το πρωτόκολλο της ΚΟΠ για τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ