aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Το(ν) χάρηκε και ο Χαμπής

Απόλλων: Το(ν) χάρηκε και ο Χαμπής

Την πιο ευρεία νίκη του στη σεζόν πέτυχε το βράδυ της Κυριακής ο Απόλλων. Το 3-0 επί της Ανόρθωσης δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης της επιτυχίας των γαλάζιων που ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 16 τελικές προσπάθειες, εκ των οποίων οι εννέα στον στόχο και η μία στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Κωνσταντίνος Μακρίδης συμφώνησε πως ήταν η καλύτερη και πιο «γεμάτη» παρουσία των περσινών πρωταθλητών στη σεζόν, εντούτοις υπογράμμισε πως «αυτό δεν σημαίνει τίποτα!». Άλλωστε, δεν εξασφαλίζει τίποτα περισσότερο από τρεις βαθμούς.

Σε μια βραδιά έντονα φορτισμένη, καθώς ήταν ο πρώτος αγώνας μετά τον θάνατο του Χαμπή Ευριπίδου, η οικογένεια του Απόλλωνα (διοίκηση, τεχνική ηγεσία, παίκτες και κόσμος) αφιέρωσαν την επιτυχία στον επί σειρά ετών φροντιστή της ομάδας. Η εικόνα του Ιωάννη Πίττα να πλησιάζει με σεβασμό και βουρκωμένα μάτια τη φωτογραφία του κ. Χαμπή μετά το 1-0 «άγγιξε» την καρδιά κάθε οπαδού του Απόλλωνα και κάθε αγνού φίλαθλου.

Η τρίτη νίκη σε ισάριθμα ματς στο στάδιο «Αλφαμέγα», χωρίς μάλιστα να παραβιαστεί η εστία του Απόλλωνα δημιουργεί δυναμική για τους γαλάζιους στο νέο γήπεδο και αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας. Η διαφορά από την 4η θέση μειώθηκε στους δύο βαθμούς και εφόσον ο Απόλλων σταθεροποιήσει την απόδοσή του θα μπορεί να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ