aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Το «ξεπέταγμα» του Παναγιώτη!

Απόλλων: Το «ξεπέταγμα» του Παναγιώτη!

Έπαιξε ως αλλαγή στη νίκη επί της Μακάμπι Χάιφα. Βασικός στη νίκη απέναντι στην Ομόνοια που έφερε την κατάκτηση του Σούπερ Καπ. Και προχθές βράδυ, ύψωσε εκ νέου τις ποδοσφαιρικές κάλτσες και ρίχθηκε στην εξαιρετικά δύσκολη μάχη κόντρα στην Άλκμααρ, μετρώντας τη δεύτερη μόλις συμμετοχή στη βασική ενδεκάδα.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Αρτυματά. Ο 23χρονος, σε άλλη μία συμμετοχή με την κυανόλευκη φανέλα, είχε αξιοπρόσεκτη παρουσία στην καρδιά της οπισθοφυλακής. Ούτε ένα λάθος δεν κατέγραψε σε τόσο απαιτητικό παιχνίδι και απέναντι σε ποιοτικότατους παίκτες . Στο δυσκολότερο τεστ στην τρέχουσα σεζόν, ο Αρτυματάς αγωνίστηκε χωρίς κανένα κόμπλεξ, χωρίς το παραμικρό άγχος, βγάζοντας ασπροπρόσωπο τον προπονητή του.

Ο Παναγιώτης, αδελφός του κάπτεν της Ανόρθωσης, Κώστα Αρτυματά, δείχνει σαφώς πιο ώριμος ποδοσφαιρικά και πανέτοιμος να καθιερωθεί στον Απόλλωνα. Ασφαλώς, παίζει σε μία θέση που υπάρχει πλειάδα επιλογών. Ωστόσο, με σκληρή δουλειά, επιμονή και υπομονή, απέδειξε ότι έχει το αγωνιστικό υπόβαθρο ή, αν το προτιμάτε, τις βάσεις για ανεβάσει τις ποδοσφαιρικές μετοχές του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ