aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Το… τραβά για Λάρσον

Απόλλων: Το… τραβά για Λάρσον

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο Ντάνιελ Λάρσον αποτελεί την πρώτη επιλογή του Απόλλωνα για τη μεσοεπιθετική γραμμή, γι’ αυτό και στην ομάδα της Λεμεσού κάνουν υπομονή. Είναι αποφασισμένοι να το… τραβήξουν χρονικά, προσδοκώντας ότι ο Σουηδός θα απαντήσει θετικά στην πρότασή τους. Από τη στιγμή που προχώρησε σημαντικά ο σχεδιασμός της ομάδας, οι κυανόλευκοι δεν βλέπουν τον λόγο να βιάζονται και έχουν επικεντρωθεί στον Λάρσον.

Εάν, όμως, διαπιστώσουν ότι δεν υπάρχει πρόθεση από τον έμπειρο μεσοεπιθετικό να απαντήσει στο προσεχές διάστημα, τότε θα κινηθούν για σύναψη συνεργασίας με άλλον ποδοσφαιριστή. Γι’ αυτό και ο Αυγουστή αξιολόγησε περιπτώσεις μεσοεπιθετικών που προτάθηκαν, υπάρχουν υποψήφιοι και τότε θα κινηθεί αναλόγως. Όσον αφορά στον Σελίμοβιτς και δημοσιεύματα στην Ελλάδα που φέρουν τον ΟΦΗ να ενδιαφέρεται να τον εντάξει στο δυναμικό του, στον Απόλλωνα δηλώνουν άγνοια. Κανείς δεν αποτάθηκε στον σύλλογο της Λεμεσού, τουλάχιστον για την ώρα, ώστε να επιδείξει επίσημο ενδιαφέρον για τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό.

Η προετοιμασία της λεμεσιανής ομάδας συνεχίζεται στις Πλάτρες μέσα σε πολύ καλό κλίμα. Το ευχάριστο είναι ότι, οι ποδοσφαιριστές είναι υγιείς και ακολουθούν όλοι το πρόγραμμα της τεχνικής ηγεσίας. Με αντίπαλο την Ανόρθωση, ως γνωστόν, το πρώτο φιλικό το προσεχές Σάββατο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ