aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Το σύνθημα από τον Νίκο Κίρζη

Απόλλων: Το σύνθημα από τον Νίκο Κίρζη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Άλλο ένα σημαντικό ραντεβού για τον Απόλλωνα. Το Σάββατο, στο «Στέλιος Κυριακίδης», θα μετρήσει δυνάμεις με την απαιτητική Πάφος FC. Ο δρόμος των υποσχέσεων και της συνέπειας συνεχίζεται, με τους κυανόλευκους να έχουν έναν και μοναδικό στόχο στο τελευταίο ματς για το 2019 που δεν είναι άλλος από τη νίκη.

Όπως ξεκαθάρισε και ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης στην προψεσινή εκδήλωση προς τιμήν των χορηγών της ομάδας, το μόνο που έχουν στο μυαλό είναι να κερδίσουν την Πάφος FC και να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες. Στον Απόλλωνα, έχουν διάφορα στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους, όπως είναι η ενίσχυση, όμως τίποτε άλλο εκτός από το αγωνιστικό δεν τους παρασύρει. «Αυτό που θέλουμε και πρέπει να κάνουμε είναι να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι και να συνεχίσουμε την αντεπίθεσή μας. Να μπούμε στη νέα χρονιά με καλύτερες προοπτικές, έτσι ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Απόλλωνα.

Οι κυανόλευκοι θα έχουν πάλι απουσίες, όμως έχουν εμπιστοσύνη σε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές. Πέραν της ποιότητας που διαθέτει ο Απόλλων, υπάρχει πολύ καλό κλίμα και η ομάδα παρουσιάζεται συμπαγής σε όλους τους τομείς. Η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη και αναμένεται πως και το Σάββατο, η εμφάνιση θα είναι τέτοια που θα φέρει άλλους τρεις βαθμούς. Με το καλημέρα του νέου χρόνου, στον Απόλλωνα θα βρουν απέναντί τους την Ομόνοια (4/1, Τσίρειο) και ο στόχος είναι να δώσουν άλλο ένα ντέρμπι, χωρίς να προηγηθούν βαθμολογικές απώλειες.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα στερηθεί των υπηρεσιών των Σελάγια, Μάρκοβιτς και Ενσούε. Κάνουν αγώνα δρόμου οι Περέιρα, Γκακπέ για να είναι έτοιμοι το 2020. Εκτός αποστολής κατά πάσαν πιθανότητα θα είναι και ο Κυριάκου, ενώ θα επιστρέψει ο Γιούστε. Ο Γιαννιώτας θα πάρει φανέλα βασικού και στην κορυφή της επίθεσης για πρώτη φορά φέτος θα είναι ο Πίττας. O Αγκίρε, που ξεκίνησε με την Ανόρθωση αλλά προς το τέλος αντικαταστάθηκε, θα είναι και πάλι στο αρχικό σχήμα. Ο Ισπανός από την αριστερή πλευρά και ο Πέδρο από τη δεξιά αποτελούν δυνατά όπλα για το σύνολο της Λεμεσού.

Οι απουσίες θεωρούνται στα πλην της ομάδας, όμως υπάρχει τόση δίψα και διάθεση από όλους που είναι σίγουρο πως ο Απόλλων θα παρουσιαστεί στην Πάφο απόλυτα έτοιμος, παθιασμένος και αποφασισμένος να μην αφήσει την αντίπαλο να του προκαλέσει ζημιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ