aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥAπόλλων: Το στοίχημα του Τσόρνιγκερ κόντρα στον Μπεργκ στο ΓΣΠ

Aπόλλων: Το στοίχημα του Τσόρνιγκερ κόντρα στον Μπεργκ στο ΓΣΠ

Ένας αγώνας, με την Ομόνοια στο ΓΣΠ για την 6η αγωνιστική δεν θα κρίνει πολλά για τον Απόλλωνα, αλλά μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα. Κατ’ αρχάς, ένα νικηφόρο αποτέλεσμα μέσα στη Λευκωσία θα είναι γιατρικό για ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα των κυανόλευκων μετά από τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ.

Η πίστη της διοίκησης στην ομάδα δεν χάθηκε αλλά είναι γεγονός πως η βαριά ήττα ενόχλησε και τον κόσμο και τα μέλη του Δ.Σ., που δεν περίμεναν μια τέτοια εξέλιξη. Ο δεύτερος λόγος, που κρίνεται σημαντική ενδεχόμενη νίκη της λεμεσιανής ομάδας, είναι πως θα ανοίξει τη βαθμολογική διαφορά από την Ομόνοια στους 11 βαθμούς, νούμερο πολύ μεγάλο από τη στιγμή που είμαστε ακόμα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Είναι και το προσωπικό στοίχημα του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Κανένας προπονητής του Απόλλωνα στις τρεις προηγούμενες αναμετρήσεις δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στο ΓΣΠ τον Χένινγκ Μπεργκ.

Ο Ιβάν Βουκομάνοβιτς έχασε από τον Νορβηγό τεχνικό με 1-0, ενώ ο Γιάννης Πετράκης σε δύο αγώνες απέναντι στην Ομόνοια του Μπεργκ, έχασε με 2-1 και στον άλλο έμεινε στην ισοπαλία 1-1. Οπότε, εάν ο Γερμανός τεχνικός φύγει νικητής από τη μάχη με τον Νορβηγό συνάδελφό του θα βάλει στο πέτο του ένα σημαντικό παράσημο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ