aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Το στοίχημα για τον Παπαϊωάννου

Απόλλων: Το στοίχημα για τον Παπαϊωάννου

Ο Μάκης Παπαϊωάννου δεν λέει όχι στις προκλήσεις. Αυτό έκανε και τώρα, αποδεχόμενος την πρόσκληση του Απόλλωνα αναλαμβάνοντας τη θέση του αθλητικού διευθυντή. Το πετυχημένο έργο του Παπαϊωάννου κατά κύριο λόγο στη Νέα Σαλαμίνα, του δίνει τη δυνατότητα να κάνει το βήμα παραπάνω και θέλει να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά. Ήδη άρχισε να συνεργάζεται με τον Μπογκντάν Αντόνε και τη διοίκηση Κίρζη για τα θέματα προγραμματισμού.

Κεφάλαιο που απασχολεί αυτή την περίοδο, όπως σχεδόν όλες τις ομάδες, είναι τα συμβόλαια που διατηρούν ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν ικανοποιήσουν και θα πρέπει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να αποτελέσουν παρελθόν. Γίνονται ενέργειες για τερματισμό συμβολαίων, που αναπόφευκτα θα έχουν οικονομικό κόστος για την ομάδα της Λεμεσού. Ήδη αποχώρησαν κάποιοι, ενώ σ’ αυτή την κατηγορία σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι οι Μπα και Γιόστεν. Μάλιστα, ίσως να μην είναι οι μόνοι. Ο Παπαϊωάννου, που θα έχει σημαντικό ρόλο σ’ αυτή την προσπάθεια, θα επιδιώξει το μικρότερο κόστος για τον Απόλλωνα. Εάν το πετύχει θα είναι το πρώτο βήμα για να κερδίσει πόντους.

Την ίδια ώρα, γίνονται οι πρώτες κινήσεις στο μετεγγραφικό τοπίο, με τον αθλητικό διευθυντή να έχει στα υπόψη του ποδοσφαιριστές που «σκάναρε» τα προηγούμενα χρόνια, ενώ συνεχώς αναζητεί κι άλλες επιλογές που είναι σε θέση να ανταποκριθούν στο επίπεδο του Απόλλωνα. Υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους έχει και ο Αντόνε και μαζί θα τους βάλουν στη ζυγαριά και σιγά – σιγά θα αρχίσουν να λαμβάνουν αποφάσεις και να καταλήξουν στους εκλεκτούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ