aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Το σκέφτεται ο Χάμπος, λέει «ναι» ο Κατελάρης

Απόλλων: Το σκέφτεται ο Χάμπος, λέει «ναι» ο Κατελάρης

Στον Απόλλωνα το κεφάλαιο ανανεώσεις συμβολαίων έχει ανοίξει εδώ και μέρες. Η διοίκηση Νίκου Κίρζη, μετά τους Μπακαλί Νταμπό, Βαλεντίν Ρομπέρζ, Ντανίλο Σπόλιαριτς και Πέτρο Ψύχα, χτύπησε την πόρτα και των Χάμπου Κυριάκου, Φάνου Κατελάρη.

Το θέμα με τον πρώτο, δηλαδή τον αρχηγό των κυανολεύκων, παραμένει ανοικτό, πάρα την ξεκάθαρη πρόθεση των ιθυνόντων του Απόλλωνα για να «δέσουν» τον διεθνή άσο με πολυετές συμβόλαιο.

Εδώ και λίγες μέρες ο Χάμπος έχει στα χέρια του δελεαστική πρόταση για να ανανεώσει το συμβόλαιό του για ακόμα τρία χρόνια, αλλά ακόμα δεν έχει συναινέσει. Δεν υπέγραψε τη νέα συμφωνία που του πρότεινε ο Νίκος Κίρζης και οι συνεργάτες του, με τον παίκτη να θέλει να εξετάσει πρώτα το ενδεχόμενο να αγωνιστεί και πάλι στο εξωτερικό.

Η πρόταση στον Κυριάκου, εκτός από τρία χρόνια συνεργασίας, προνοεί γενναιόδωρη αύξηση των αποδοχών του, κάτι ασφαλώς που αποτελεί ένδειξη της εμπιστοσύνης που έχουν οι ιθύνοντες του Απόλλωνα στις αγωνιστικές ικανότητές του.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι κυανόλευκοι δεν θα επανέλθουν με νέα πρόταση. Το μήνυμα που στέλνουν είναι πως αφενός δεν παρακαλούν κανέναν να μείνει και αφετέρου θα μείνουν αυτοί που θέλουν.

Ακριβώς αντίθετα είναι τα δεδομένα με τον Κατελάρη, ο οποίος βρέθηκε και αυτός στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τη διοίκηση. Σύμφωνα με τα όσα μάθαμε είναι πολύ κοντά για να ανανεώσει τη συνεργασία του. Μάλιστα, η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί. Η διοίκηση εκτίμησε και τη στάση που τήρησε ο διεθνής αμυντικός στις συζητήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ