aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Το σημείωσε δύο φορές ο Τσόρνιγκερ

Απόλλων: Το σημείωσε δύο φορές ο Τσόρνιγκερ

Το Match Program του Απόλλωνα για το αποψινό παιχνίδι με την Δόξα φιλοξενείται δήλωση του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ. Ο Γερμανός προπονητής τόνισε ότι πρόκειται σίγουρα για πολύ καλή ομάδα, μιλώντας για την αποψινή αντίπαλο, ενώ αναφέρθηκε δύο φορές στον κύριο παράγοντα για να έρχονται τα αποτελέσματα, που δεν είναι άλλος που την ένταση που θέλει να βγάζουν οι παίκτες του. Επίσης, μίλησε για το προηγούμενο ματς με τον Ολυμπιακό, για το ρόστερ και τον κόσμο των κυανολεύκων:

«Καταρχάς να σας καλωσορίσω στην έκδοση του Match Program του αγώνα με αντίπαλο τη Δόξα. Παρακολουθήσαμε εκτενώς τη σημερινή αντίπαλο και θεωρούμε πως τη γνωρίζουμε πολύ καλά. Δώσαμε επίσης και ένα φιλικό απέναντί της και αυτό ενισχύει τη γνώση μας.

Σίγουρα πρόκειται για καλή ομάδα με αρκετή ποιότητα, ωστόσο όπως δήλωσα ξανά, επικεντρωνόμαστε στον εαυτό μας.

Ο κύριος παράγοντας για να παίρνουμε αποτελέσματα, είναι να διατηρούμε σε ψηλά επίπεδα την ένταση του παιχνιδιού μας, διαρκές τρέξιμο και προσπάθεια ανάκτησης της μπάλας το συντομότερο δυνατόν.

Στον τελευταίο αγώνα είχαμε καλή απόδοση και η αλήθεια είναι πως γενικότερα έγινε όμορφο παιχνίδι. Παρουσιαστήκαμε σοβαροί, συγκεντρωμένοι σε όλο το 90λεπτο και αξίζαμε 100% τη νίκη. Το κλειδί που μας έδωσε τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, ήταν η ένταση και η συνεχόμενη πίεση που ασκούσαμε στον αντίπαλο.

Διαθέτουμε μεγάλο ρόστερ με πολλές επιλογές σε όλες τις θέσεις και μπορούμε σε κάθε αγώνα ξεχωριστά να χρησιμοποιούμε τους ποδοσφαιριστές με τα κατάλληλα χαρακτηριστικά, τα οποία χρειαζόμαστε για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Με την υποστήριξη των οπαδών μας πιστεύουμε στη νίκη και ανυπομονούμε να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και να παίξουμε ποδόσφαιρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ