Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Το σερί του Λοσάδα καλά κρατεί…

Απόλλων: Το σερί του Λοσάδα καλά κρατεί…

Η αγχωτική νίκη – πρόκριση επί της Ομόνοιας Αραδίππου στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Coca-Cola, ήταν η όγδοη διαδοχική του Απόλλωνα με τον Ερνάν Λοσάδα στον πάγκο του. Ο Αργεντινός τεχνικός μετρά μόνο νίκες και προσδοκεί, όπως και όλοι στην ομάδα της Λεμεσού, να δώσει συνέχεια.

Έκανε ντεμπούτο στις 21 Δεκεμβρίου 2025 και ο Απόλλων πανηγύρισε διαδοχικά νίκες επί των ΕΝΥ (1-0), Πάφος FC (2-1), ΕΝΠ (1-0), Ανόρθωση (2-0, κύπελλο), ΑΠΟΕΛ (2-1), Ακρίτας (4-0), Ομόνοια Αραδίππου (1-0) και (3-2, κύπελλο).

Σ’ αυτή τη σειρά των αγώνων οι κυανόλευκοι πέτυχαν 16 γκολ και δέχθηκαν τέσσερα. Τώρα, ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο κεκλεισμένων των θυρών «Αλφαμέγα» την Κυριακή, στο οποίο ο Απόλλων θα ψάξει άλλη μια νίκη με τον Λοσάδα στον πάγκο του, δίνοντας συνέχεια στην αντεπίθεση και διεκδικώντας ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ