aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Το σενάριο να γραφτεί αλλιώς...

Απόλλων: Το σενάριο να γραφτεί αλλιώς…

Τη δεύτερη του σερί ήττα (0-1) γνώρισε ο Απόλλων το βράδυ της περασμένης Κυριακής από την Ομόνοια, πέφτοντας έτσι από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ήταν 9 Φεβρουαρίου του 2020 όταν οι κυανόλευκοι «γεύτηκαν» για τελευταία φορά δύο απανωτές ήττες. Τότε για την 18η και 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η λεμεσιανή ομάδα ηττήθηκε από την ΑΕΛ (0-2) και την Ένωση Νέων Παραλιμνίου (0-1) αντίστοιχα. Όπως και αυτή τη φορά, έτσι και τότε, κλήθηκαν να βγάλουν αντίδραση απέναντι στην Πάφος FC, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής. Το αποτέλεσμα δεν ήταν όμως το επιθυμητό, αφού γνώρισαν και τρίτη σερί ήττα (2-3).

Ο Απόλλων φιλοδοξεί αυτή τη φορά το σενάριο να «γραφτεί» αλλιώς και να βάλει ένα τέλος στο αρνητικό σερί. Το σαββατιάτικο (19:00) ματς απέναντι στην παφιακή ομάδα δεν θα είναι εύκολο, ωστόσο υπάρχει η πίστη στην ομάδα ότι θα υπάρξει αντίδραση και θα επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Αν θα το πετύχουν αυτό οι παίκτες του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ ή αν θα έχουμε μια… επανάληψη του προ 629 ημερών σεναρίου θα φανεί…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ