aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Το πρώτο από τα τρία βήματα

Απόλλων: Το πρώτο από τα τρία βήματα

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Η αντίστροφη μέτρηση για την τελική ευθεία ξεκίνησε και οι μηχανές στον Απόλλωνα ζεσταίνονται για να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στα τρία τελευταία κρίσιμα ραντεβού για τον τίτλο. Η μπάλα είναι στα πόδια των παικτών της ομάδας. Αν θέλουν το τρόπαιο του πρωταθλητή καλούνται να το «φωνάξουν» στον αγωνιστικό χώρο πιο δυνατά από ποτέ. Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα, δηλαδή.

Ο Γιάννης Πετράκης προσπαθεί να διατηρήσει προσηλωμένους τους παίκτες στον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ, με τον στόχο της νίκης να μην επιδέχεται διαπραγμάτευσης. Ο Κρητικός τεχνικός ξέρει καλά πως η αντίπαλος θα πάει στο Τσίρειο Στάδιο χωρίς άγχος και σαφώς χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή ώστε να μη γίνει η ζημιά. Η ψυχολογία και το μομέντουμ των τελευταίων αγώνων δείχνουν Απόλλωνα, αλλά, είπαμε, θέλει προσοχή, σοβαρότητα και πάνω από όλα μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος. Είναι χαρακτηριστικό πως στα τελευταία πέντε παιχνίδια, ο Απόλλων είναι αήττητος με αντίπαλο την ΑΕΚ και το μόνο που θέλουν όλοι στην ομάδα είναι να διευρυνθεί το σερί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ