aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Το πρώτο από τα έξι

Απόλλων: Το πρώτο από τα έξι

Η αναμέτρηση με τον Εθνικό Άχνας είναι μια από τις έξι που θα δώσει ο Απόλλων εκτός έδρας μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Εκτός από τον επικείμενο αντίπαλο, μακριά από τη Λεμεσό θα τα πει με τον ΑΠΟΕΛ, την ΑΕΚ, την Πάφος FC, τη Δόξα και την ΠΑΕΕΚ. Ένα πρόγραμμα που χαρακτηρίζεται, γενικώς, ισορροπημένο.

Από εκεί και πέρα, η βαθμολογική συγκομιδή του Απόλλωνα μέχρι στιγμής μόνο άσχημη δεν είναι. Στις 11 πρώτες αγωνιστικές οι βαθμοί που έχουν μαζέψει οι κυανόλευκοι, πάντως, δεν διαφέρουν και πολύ από την τελευταία σεζόν που το πρωτάθλημα διεξήχθη ξανά με 12 ομάδες.

Έχουμε και λέμε: Φέτος έχουν μαζέψει 25 βαθμούς (8-1-2), πέτυχαν 20 τέρματα και δέχθηκαν 10. Τη σεζόν 2018-19, τώρα, είχαν μαζέψει 23 βαθμούς σε 11 ματς (7-2-2) με τους παίκτες της λεμεσιανής ομάδας να σκοράρουν 27 τέρματα και να μαζεύουν την μπάλα από τα δίχτυά τους 9 φορές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ