aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Το πάθημα… μάθημα

Απόλλων: Το πάθημα… μάθημα

Όταν βρίσκεσαι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας το μόνο σίγουρο είναι πως σε απασχολούν τα δικά σου παιχνίδια και μόνο αυτά. Κάτι που προφανώς ισχύει στον Απόλλωνα. Ασφαλώς, η κορυφή δεν προεξοφλεί κάτι για τους κυανόλευκους στη μάχη για το πρωτάθλημα αφού είμαστε πολύ νωρίς στην τρέχουσα σεζόν. Ωστόσο νίκη στην έδρα της Ομόνοιας θα επαναφέρει τα πλατιά χαμόγελα, θα διατηρήσει την ομάδα στο ρετιρέ της βαθμολογίας και παραλλήλως θα ενισχύσει την πορεία προς τον τελικό στόχο, στα μισά της διαδρομής του α΄ γύρου. 

Η ήττα από την ΑΕΚ ενόχλησε, αλλά πολύ περισσότερο εκείνο που ενόχλησε ήταν η έκταση του σκορ. Η ομάδα της Λάρνακας ήξερε πώς έπρεπε να αντιδράσει στις όποιες κινήσεις γίνονταν από τον προπονητή των κυανόλευκων. Είναι αλήθεια επίσης πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και ο προπονητής… έχασαν πόντους που είχαν κερδίσει στις προηγούμενες αναμετρήσεις και τώρα είναι η ευκαιρία να πάρουν ό,τι έχασαν σε προηγούμενο 90λεπτο.

Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ θέλει οι παίκτες του να βγάλουν αντίδραση στο κυριακάτικο ντέρμπι, φροντίζοντας παραλλήλως ο ίδιος να «διαβάσει» το παιχνίδι της αντιπάλου ώστε να μπορεί να «απαντήσει» σε οποιανδήποτε κίνηση σκαρφιστεί ο Χένινγκ Μπεργκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ