aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Το «παλεύει» ο Τσόρνιγκερ - Δεν έχει το απεριόριστο...

Απόλλων: Το «παλεύει» ο Τσόρνιγκερ – Δεν έχει το απεριόριστο…

Στον Απόλλωνα το παλεύουν ώστε να κλείσουν το συντομότερο τα ανοιχτά μετεγγραφικά μέτωπα. Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ διαπιστώνει πως πρέπει να προστεθεί στο έμψυχο δυναμικό και ένας αμυντικός μέσος, ξέχωρα από τον έναν ή τους δύο αμυντικούς και, ασφαλώς, έναν ακόμα παίκτη για τη γραμμή κρούσης, μετά και την απόκτηση του Ραντζέλο Γιάνγκα.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Πρωϊνή προπόνηση και νέα τεστ! (pics)

Τόσο ο Γερμανός προπονητής όσο και η διοίκηση θα προσπαθήσουν να κάνουν τον καλύτερο συνδυασμό, αφού γίνονται ενέργειες και για την απόκτηση ποδοσφαιριστών κάτω των 22 ετών. Εξάλλου, δεν υπάρχουν απεριόριστες θέσεις στον κατάλογο Α.

Διαβάστε επίσης: Ο Φλώρος Νικολάου, ο άνθρωπος που πρωτοέφερε τον Ραντζέλο Γιάνγκα στην Κύπρο, τον σκιαγραφεί στον Active!

Από εκεί και πέρα, αν και υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση των Ψύχα, Μαλεκκίδη και άλλων παικτών, με πρώτη και καλύτερη τη Δόξα, πολύ δύσκολα θα αποφασίσει ο Τσόρνιγκερ να παραχωρήσει δύο παίκτες που έχουν κάνει όλη την προετοιμασία πριν από τον πρώτο τουλάχιστον ευρωπαϊκό αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ