Απόλλων: Το «πακέτο» για Λάζαρο και η ενεργοποίηση του plan B

Διερευνητικού χαρακτήρα επαφές και με άλλους παίκτες...

ΤΟΥ ΠΑΝΊΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΊΟΥ

Στον Απόλλωνα περιμένουν μέχρι αύριο την απάντηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στην πρόταση που του έχουν υποβάλει. Ο Σωφρόνης Αυγουστή μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την Καρμιώτισσα, ξεκαθάρισε πως αποτελεί προσωπική του επιλογή και είναι πρώτος στη σχετική λίστα. Ασφαλώς, υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι όμως αυτή την ώρα είναι στην αναμονή.

Ο Απόλλων έδωσε ένα χρονικό διάστημα στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο για να συζητήσει με την οικογένειά του και να ενημερώσει τον Νίκο Κίρζη. Όπως γράφτηκε χθες στην Ελλάδα, η πρόταση του Απόλλωνα προβλέπει 190.000 ευρώ μισθό για 10μηνο συμβόλαιο και 10.000 ευρώ για τα σχολεία των παιδιών του Ελλαδίτη. Επίσης, η πρόταση προβλέπει μπόνους επίτευξης στόχων. Συγκεκριμένα, 20.000 ευρώ αν ο Απόλλων μπει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και άλλες 20.000 ευρώ σε περίπτωση που κατακτηθεί το πρωτάθλημα. Όλα αυτά είναι πληροφορίες συναδέλφων στην Ελλάδα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, η πρόταση του Απόλλωνα είναι σαφώς μεγαλύτερη στο οικονομικό κομμάτι.

Στην ομάδα, την ίδια ώρα, περιμένοντας τον Χριστοδουλόπουλο να αποφασίσει, έχουν ξεκινήσει διερευνητικού χαρακτήρα επαφές με παίκτες ώστε να διαπιστώσουν εάν υπάρχει πρόσφορο έδαφος σε περίπτωση που η απάντηση του Ελλαδίτη άσου είναι αρνητική. Από τη στιγμή που ο Ντάνιελ Λάρσον δεν έχει βρει ομάδα, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να επιστρέψει σε συζητήσεις με τους γαλάζιους. Άλλωστε και ο Σουηδός απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του προπονητή του Απόλλωνα.

Πέραν από την προσθήκη ενός μεσοεπιθετικού, στην ομάδα θα κινηθούν και για την απόκτηση ενός ακόμα ακραίου επιθετικού. Αν και η αρχική σκέψη του Αυγουστή ήταν να αποκτηθεί ένας σέντερ φορ, η παρουσία του Νταμπό, οδηγεί τον προπονητή στην απόφαση πως μαζί με Μπένσοπ θα αποτελέσουν το δίδυμο των φορ. Επομένως, η κίνηση που θα γίνει για να ολοκληρωθεί το ρόστερ θα έχει να κάνει με εξτρέμ. Φυσικά όλα για να γίνουν θα πρέπει ο Εμίλιο Ενσούε να συμφωνήσει και να αποχωρήσει.

ΜΕΣΩΠΑΝΙΚΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ