aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Το «οκτάρι»… έγινε γρήγορος επιθετικός

Απόλλων: Το «οκτάρι»… έγινε γρήγορος επιθετικός

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Για άλλες δύο προσθήκες κινούνται στον Απόλλωνα. Αρχικά, αν και υπήρχε η πρόθεση για προσθήκη μέσου («οκτάρι»), ο Γιάννης Πετράκης όπως πληροφορούμαστε διαφοροποίησε το μετεγγραφικό πλάνο του. Επιθυμία του Ελλαδίτη τεχνικού, πλέον, είναι όπως η ομάδα του ενισχυθεί στη γραμμή κρούσης.

Ο προπονητής του Απόλλωνα θέλει να προσθέσει στο ρόστερ της ομάδας του, γρήγορο επιθετικό. Ποδοσφαιριστή με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υφιστάμενους. Γι’ αυτό και η προσπάθεια έχει επικεντρωθεί στην αναζήτηση ενός τέτοιου επιθετικού.

Παράλληλα, στην ομάδα της Λεμεσού ψάχνουν και για αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό, ικανό να καλύψει ένα χρειαστεί και το αριστερό άκρο της άμυνας. Ως γνωστόν, ο Σάλαϊ απασχολεί ομάδες από το εξωτερικό και ίσως στον Απόλλωνα να θέλουν να είναι προετοιμασμένη στο ενδεχόμενο πώλησης του Ούγγρου αμυντικού.

Οι ομάδες ψάχνονται για ενίσχυση του ρόστερ τους και όσο η μετεγγραφική περίοδος είναι σε εξέλιξη, πολλές φορές αλλάζει και το πλάνο τους. Οπόταν, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ