aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Το μήνυμα του Κίρζη για την τεσσάρα στη Χάιφα

Απόλλων: Το μήνυμα του Κίρζη για την τεσσάρα στη Χάιφα

Το μήνυμα που έχει σταλεί από τον πρόεδρο του Απόλλωνα, Νίκο Κίρζη, είναι ψυχραιμία και όχι αποφάσεις υπό την πίεση είτε των αποτελεσμάτων είτε των εμφανίσεων. Το έκανε σαφές πως σε καμιά περίπτωση δεν θα παρθούν αποφάσεις εν θερμώ. Αφουγκράζεται τις ανησυχίες του κόσμου, ωστόσο δεν προτίθεται να κάνει βεβιασμένες κινήσεις.

Είναι αλήθεια πως όση απογοήτευση πήραν οι φίλοι της ομάδας, άλλη τόση πήρε ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας αλλά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που βρέθηκαν στη Χάιφα για τον πρώτο αγώνα με τη Μακάμπι. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία για τον πρόεδρο και για τον προπονητή, Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, είναι να γίνει η ανάλυση για το τι έφταιξε και παρουσίασε αυτή την εικόνα ο Απόλλων και μετά να παρθούν, αν χρειάζονται, αποφάσεις.

Σε καμιά περίπτωση, και αυτό είναι το σημαντικό στον Απόλλωνα, δεν θα δουν το δέντρο και να χάσουν το δάσος. Ο αγώνας ήταν ο πρώτος της σεζόν. Μπορεί να χάθηκε ο στόχος της πρόκρισης στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά υπάρχει το κίνητρο των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, την ίδια ώρα που οι κυανόλευκοι έχουν μαξιλαράκι τα γκρουπ του Κόνφερενς. Επομένως, όποιες αποφάσεις κι αν ληφθούν για ενίσχυση του συνόλου, αυτό θα γίνει για να παρουσιαστεί η ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερη και στο πρωτάθλημα, εκεί όπου θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα.

Σε αυτό το θέμα απόλυτος άρχοντας είναι ο προπονητής Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, ο οποίος κινείται με τη συνδρομή του Πέτρου Κονναφή. Κάτι που επιβεβαίωσε σε χθεσινές ραδιοφωνικές δηλώσεις ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Ό,τι ζητήσει ο προπονητής ή αν αντιληφθούμε πως υπάρχει κάποιο ζήτημα στο ρόστερ, θα προχωρήσουμε σε μετεγγραφική ενίσχυση. Αναμένουμε τον Τσόρνιγκερ».

Το καμπανάκι λοιπόν ήχησε στα αφτιά και των παραγόντων της λεμεσιανής ομάδας. Πλέον, περιμένουν τον Γερμανό τεχνικό να ζυγίσει τα δεδομένα και να αποφασίσει. Παράλληλα υπάρχει και το ανοιχτό κεφάλαιο με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται. Οι Νογιόκ, Τζουμ, Αυλωνίτης και Ντένιτς που είναι εκτός πλάνων, εξακολουθούν να βρίσκονται στο ρόστερ της πρωταθλήτριας ομάδας. Δεν αποκλείεται να ανοίξει όμως και θέμα με τον Χάρη Μαυρία, ο οποίος δεν ήταν στις αρχικές επιλογές του προπονητή στον αγώνα με τη Μακάμπι. Όταν χρειάστηκε να γίνει αλλαγή ο Φιλιώτης, προτιμήθηκε ο Καπράλ, με τον Ελλαδίτη να μένει στον πάγκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ