aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Απόλλων: Το μαρτύριο τελειώνει

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Μια αναμενόμενη και μάλιστα μεγάλης έκτασης ήττα δέχθηκε στο παιχνίδι που έγινε την περασμένη Παρασκευή στο «Κώστας Παπαέλληνας», ο Απόλλωνας. Οι γαλάζιοι έχασαν με 42-96 από τον Κεραυνό και μετά από αυτό, έχει απομείνει ένα παιχνίδι για να τελειώσει αυτή η μαρτυρική σεζόν για την ομάδα της Λεμεσού.

Τα οικονομικά προβλήματα που υπήρξαν από το ξεκίνημα της περιόδου, ήταν αυτά που έφεραν τόσο πίσω τον Απόλλωνα, σε σημείο που να κριθεί ως αναγκαστική η απομάκρυνση των ξένων παικτών από την ομάδα, που κατάντησε… μαριονέτα των υπολοίπων στα παιχνίδια που απέμεναν ως την ολοκλήρωση της β’ φάσης στην κανονική περίοδο.

Πλέον, για τον Απόλλωνα έχει απομείνει το εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ (17/03, 19:00), στο οποίο θα κάνουν το κέφι τους οι παίκτες, να παίξουν για μια ακόμη φορά για τον εαυτό τους (από τη στιγμή που δεν υπάρχει ούτε το ομαδικό γόητρο, λόγω αγωνιστικών ανισορροπιών) και με το που θα ηχήσει η κόρνα, η σεζόν αυτή θα τελειώσει.

Μια χρονιά, που κανείς στον Απόλλωνα δεν θα θέλει να θυμάται. Δεν είναι βέβαια της ώρας να αναλύσουμε το τι έγινε και το τι δεν έγινε, αλλά θα επανέλθουμε. Το σίγουρο είναι ότι στον Απόλλωνα, δεν πρέπει να ξανασυμβεί αυτό που έγινε!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ