aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Το μάδημα της μαργαρίτας

Απόλλων: Το μάδημα της μαργαρίτας

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Το κεφάλαιο του προπονητή στον Απόλλωνα παραμένει ανοικτό και όλα δείχνουν πως μέσα στην άλλη εβδομάδα αναμένονται ουσιαστικές εξελίξεις. Είναι αλήθεια πως η τελική επιλογή ανάμεσα σε τόσους υποψηφίους δεν είναι εύκολη, την ίδια ώρα που έχουν τεθεί τόσο υψηλά στάνταρντ.

Τα κύρια χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ο νέος τεχνικός είναι να βρίσκεται σε καλή προπονητική ηλικία, να έχει εμπειρία πρωταθλητισμού και όταν θα ανακοινωθεί να μην υπάρξει αμφισβήτηση από τους φίλους του Απόλλωνα. Κάπου εδώ μπαίνει και η οικονομική παράμετρος αφού ένας τέτοιος κόουτς δεν θα έχει χαμηλό κασέ. Οπότε υπάρχει μια αντικειμενική δυσκολία, η οποία καλείται να ξεπεραστεί.

Τα ονόματα που κατά καιρούς έχουν βγει από ΜΜΕ αποτελούν επιλογές που άλλες είναι άγνωστες στον Νίκο Κίρζη και άλλες που απασχόλησαν τον διοικητικό ηγέτη των κυανόλευκων, ωστόσο δεν προχώρησαν. Οι επαφές ανάμεσα σε Κίρζη και υποψήφιους προπονητές θα συνεχιστούν και μέσα στο Σαββατοκυρίακο.

Πρώτο μέλημα είναι η εξεύρεση ενός ικανού προπονητή, αλλά με αυτό δεν σημαίνει πως τα μετεγγραφικά θέματα παραμένουν στάσιμα. Ξεκίνησε έρευνα αγοράς έτσι ώστε να είναι έτοιμοι στον Απόλλωνα με την ανακοίνωση του προπονητή να παραδώσουν λίστα παικτών. Φυσικά, παίκτες θα προτείνει και ο κόουτς. Στον Απόλλωνα βολιδοσκόπησαν επιθετικό που στο παρελθόν έχει παίξει στην Κύπρο (δεν είναι ο Άντον Μάγκλιτσα), σε ομάδα άλλης παραλιακής πόλης, και είναι σε συζητήσεις.

Εν τω μεταξύ, η συνάντηση των παραγόντων και πρώην προέδρων του Απόλλωνα με τον Νίκο Κίρζη έδωσε μεγάλη δυναμική στον πρόεδρο της εταιρείας για να συνεχίσει την προσπάθειά του. Οπλίστηκε με δύναμη και αισθάνεται σαφώς πιο ενισχυμένος από τη στήριξη που βρήκε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ