aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Το λένε και οι αριθμοί

Απόλλων: Το λένε και οι αριθμοί

Εύκολα μπορούν να βγουν κάποια συμπεράσματα για την πορεία του Απόλλωνα στην τρέχουσα περίοδο. Αποδεικνύει πως και φέτος μπορεί να κάνει πορεία πρωταθλητισμού όπως και πέρσι. Μέχρι στιγμής οι κυανόλευκοι έχουν σε 9 αναμετρήσεις (5 εντός έδρας και 4 εκτός έδρας), μαζέψει συνολικά 21 βαθμούς, τους περισσότερους από κάθε άλλη ομάδα.

Μπορεί να έκαναν την «γκέλα» με την ΑΕΚ εντός έδρας και να είχαν την απώλεια με την Ομόνοια εκτός έδρας, αλλά η σταθερότητα του Απόλλωνα στα άλλα παιχνίδια είναι δεδομένη. Τέσσερις νίκες εντός έδρας και τρεις εκτός έδρας, αφού απουσιάζει από τα αποτελέσματα των κυανόλευκων η ισοπαλία.

Ο Απόλλων έχει καταφέρει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα δώδεκα φορές στο Τσίρειο και άλλες τέσσερις εκτός έδρας. Έχει δεχθεί 7 τέρματα στο Τσίρειο και μόλις ένα εκτός έδρας! Τα στατιστικά δείχνουν πως σκοράρει με μέσο όρο κάτι παραπάνω από 1,5 τέρματα ενώ δέχεται κάτι λιγότερο από ένα γκολ ανά αγώνα.

Η σύγκριση της βαθμολογικής συγκομιδής του Απόλλωνα στην φετινή περίοδο με τα προηγούμενα χρόνια παρουσιάζει επίσης μεγάλο ενδιαφέρον. Στη φετινή περίοδο οι κυανόλευκοι μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής έχουν μαζέψει τους ίδιους βαθμούς που είχαν μαζέψει και την περσινή περίοδο, 21 συνολικά, ενώ την περίοδο 2019-20 είχε μαζέψει 11 βαθμούς.

Η σταθερότητα που δείχνει φέτος στα αποτελέσματα η ομάδα του Τσόρνιγκερ την κατατάσσει ανάμεσα στις ομάδες που θα κυνηγήσουν μέχρι και το τέλος το πρωτάθλημα. Στην επόμενη αγωνιστική που θα διεξαχθεί στις 22 Νοεμβρίου ο Απόλλων θα υποδεχθεί την ΠΑΕΕΚ και φιλοδοξεί ότι θα προσθέσει άλλο ένα τρίποντο στη συγκομιδή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ