aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Το «κλειδί» για το «διπλό» στο «Παπαδόπουλος»

Απόλλων: Το «κλειδί» για το «διπλό» στο «Παπαδόπουλος»

Ένα από τα σημεία που θα κρίνουν την αναμέτρηση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», είναι και η αμυντική συμπεριφορά του Απόλλωνα. Σε αυτόν τον τομέα ο Απόλλων δείχνει μεγάλη βελτίωση.

Η πρόοδος στην αμυντική λειτουργία της λεμεσιανής ομάδας στα τελευταία παιχνίδια είναι πασιφανής και είναι ένα από τα σημαντικά στοιχεία που έχουν οδηγήσει και μονιμοποιήσει τις τελευταίες εβδομάδες τους κυανόλευκους στην πρώτη θέση. Είναι χαρακτηριστικό πως, στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα, στοιχείο που κάνει τη διαφορά.

Βεβαίως, το έργο του Απόλλωνα απέναντι στην Ανόρθωση μόνο εύκολο δεν θα είναι. Ο αναπληρωτής πρόεδρος των γαλάζιων, Φάνος Κιννής σε δηλώσεις του χαρακτήρισε το «Αντώνης Παπαδόπουλος» ως τη δυσκολότερη έδρα του πρωταθλήματος. Η «Κυρία» πήρε ώθηση από την ιστορική επιτυχία επί της Γάνδης και εντός έδρας σκόραρε και στα έξι παιχνίδια που έδωσε στο γήπεδό της φέτος σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ