aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Το κέρδος και η προοπτική

Απόλλων: Το κέρδος και η προοπτική

O Απόλλων δεν αγωνιζόταν το βράδυ της Πέμπτης στο ΓΣΠ, αλλά η αναμέτρηση τον ανέδειξε ως ένα βαθμό κερδισμένο από το αποτέλεσμα ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Ανόρθωση. Και υπάρχει εξήγηση: αν κέρδιζε ο ΑΠΟΕΛ η διαφορά από τους κυανόλευκους θα μειωνόταν στους 6 βαθμούς. Τώρα, με τη νίκη της Ανόρθωσης, η διαφορά από τη δεύτερη θέση είναι στους 8 βαθμούς.

Το κέρδος θα είναι πολύ μεγαλύτερο και αυτή τη φορά είναι στα δικά του πόδια, εάν κερδίσει και την Ανόρθωση στο ντέρμπι του επόμενου Σαββάτου. Η διαφορά από τη βαρωσιώτικη ομάδα θα εκτοξευθεί στους 11 βαθμούς. Δίνεται η δυνατότητα στην ομάδα του Τσόρνιγκερ να εισέλθει στα πλέι οφ με ακόμη μεγαλύτερη διαφορά από τους διώκτες της, θα είναι σε θέση ισχύος.

Αύριο θα αρχίσει η προετοιμασία για το ντέρμπι με την Ανόρθωση. Οι ενδείξεις φέρουν επιστροφή των Κατελάρη, Νταμπό, Ίλιεφ και πολύ πιθανό του Ψύχα, σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Ένα από τα σημεία που καλούνται να δουλέψουν στον Απόλλωνα είναι και η σταθερότητα στην άμυνα, αφού στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις δέχθηκε ισάριθμα γκολ. Σ’ αυτή τη σειρά των αγώνων, οι κυανόλευκοι κράτησαν μόνο μια φορά ανέπαφη την εστία τους, με τη Δόξα στο Μακάρειο. Ο Απόλλων διαθέτει την τρίτη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος πίσω από τις ΑΕΚ και Πάφος FC.

Ωστόσο, στη Β’ φάση του πρωταθλήματος θα χρειαστεί ακόμη καλύτερη επίδοση στην άμυνα, αφού αποτελεί ένα από τα «κλειδιά» στην προσπάθεια κατάκτησης του τίτλου. Στον Απόλλωνα το γνωρίζουν και είναι έτοιμοι να δουλέψουν για να δώσουν συνέχεια στην εξαιρετική πορεία τους και να μείνουν μέχρι τέλους στην κορυφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ