aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Το… κάτι παραπάνω από τον Νικολά Ντιγκινί

Απόλλων: Το… κάτι παραπάνω από τον Νικολά Ντιγκινί

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Την πεποίθηση ότι ο Νικολά Ντιγκινί θα παρουσιάζεται ολοένα και καλύτερος, εκφράζουν στον Απόλλωνα. Θεωρούν πως τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του Γάλλου επιθετικού δεν είναι εκτός… προγράμματος. Πιστεύουν ότι ο χρόνος δουλεύει υπέρ του 32χρονου και πως σε σύντομο διάστημα θα αποτελέσει ηγετική φυσιογνωμία, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην επίτευξη των στόχων που τέθηκαν.

Αγωνίσθηκε σε πέντε αγώνες πρωταθλήματος, παραβιάζοντας δύο φορές την αντίπαλη εστία, την ίδια ώρα που στην προκριματική φάση του Γιουρόπα Λιγκ το κοντέρ του… σταμάτησε στο ένα τέρμα σε τρεις συμμετοχές. Στο ρεπερτόριο του υψηλόσωμου επιθετικού καταγράφηκαν και τρεις ασίστ.

Με βάση τη στατιστική απεικόνιση, μόνο λίγη δεν λες την έως τώρα προσφορά του. Δεν έκανε «παπάδες» στον αγωνιστικό χώρο, δεν εντυπωσίασε με τις ευφάνταστες κινήσεις του, δεν βρήκε τον απαιτούμενο ρυθμό, ωστόσο απέδειξε πως πρόκειται για παίκτη με προσαρμοστικότητα στις εντολές του προπονητή. Είναι ποδοσφαιριστής συνόλου, ένας μαχητής στο γήπεδο, ο οποίος ανά πάσα στιγμή μπορεί να αλλάξει θέση κατόπιν υποδείξεων του τεχνικού τιμ.

Το πρώτο δείγμα για τον Ντιγκινί είναι θετικό, χωρίς με αυτό να σημαίνει ότι στον Απόλλωνα δεν περιμένουν περισσότερα. Θέλουν το… κάτι παραπάνω και πρωτίστως, να σταθεροποιήσει τις εμφανίσεις του. Κάτι που ισχύει για πολλούς άλλους ποδοσφαιριστές. Ο Γάλλος, απέδειξε πως έχει το υπόβαθρο για να εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς στο παιχνίδι του Απόλλων, κάτι που προφανώς ισχύει για τον Μπακαλί Νταμπό που εντυπωσίασε με το «καλημέρα».

Ο τελευταίος, μάλλον δεν θα προλάβει το εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Δευτέρα, όπως και ο Γιάννης Γιαννιώτας. Αναμένεται ότι θα επανέλθουν οι Ζοάο Πέδρο και Έκτορ Γιούστε. Οι ποδοσφαιριστές που απουσιάζουν με την αποστολή της Εθνικής Κύπρου, από αύριο ουσιαστικά θα μπουν σε ρυθμό προετοιμασίας ενόψει του αγώνα της 7ης αγωνιστικής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ