aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Το επικρατέστερο πλάνο του Τσόρνιγκερ

Απόλλων: Το επικρατέστερο πλάνο του Τσόρνιγκερ

Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ πιθανότατα δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του Χαμάς στο σημερινό παιχνίδι με την Πάφος FC, καθώς ο νεαρός μπακ έχει προσβληθεί από ίωση. Σε ενδεχόμενο που μείνει εκτός πλάνου, θα πάρει τη θέση του ο Αλεσάμι, ο οποίος έτσι κι αλλιώς ήρθε για να είναι ο βασικός αριστερός μπακ.

Ένα άλλο σημαντικό κεφάλαιο, στο οποίο οι κυανόλευκοι έχουν επενδύσει, είναι ο Τζουμ, ο οποίος συμμετέχει στις προπονήσεις στο Κολόσσι. Ίσως όμως και σήμερα να μείνει εκτός αποστολής, αφού ο Γερμανός προπονητής τον θέλει απόλυτα έτοιμο για να τον συμπεριλάβει στους εκλεκτούς του. Έτσι η παρουσία του στην αποστολή παίρνει αναβολή μέχρι και την άλλη αγωνιστική με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ.

Από εκεί και πέρα, την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί και η συμμετοχή των Κατελάρη και Μαλεκκίδη (έχει σαφώς περισσότερες πιθανότητες να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του, ενώ δεν θα είναι έκπληξη ακόμα και να βρεθεί στο αρχικό σχήμα, μετά την πολύ καλή εμφάνιση που είχε με την Ομόνοια).  Όσο για το επικρατέστερο σχήμα είναι το ακόλουθο: Α. Γιοβάνοβιτς, Μαυρίας, Αλεσάμι, Ρομπέρζ, Μαλεκκίδης ή Β. Γιοβάνοβιτς, Χάμπος, Ζράντι, Κολ, Ίλιεφ, Πίττας και Νταμπό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ