aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Το είπε και ο Τσόρνιγκερ

Απόλλων: Το είπε και ο Τσόρνιγκερ

Κάθε τι καινούργιο θέλει χρόνο για να γίνει κατανοητό απ’ όλους και να λειτουργήσει στον επιθυμητό βαθμό. Στον Απόλλωνα, λοιπόν, υπάρχουν δύο νέα δεδομένα:

Αφενός οι παίκτες πρέπει να εγκλιματιστούν στη «φρέσκια» φιλοσοφία του νέου προπονητή και αφετέρου να… μάθουν μέσα από τις προπονήσεις και τους φιλικούς αγώνες ο ένας τον άλλον. Βλέπετε, έγιναν πολλές μετεγγραφές, οπότε νέοι και παλιοί στην ομάδα επιβάλλεται να βρουν την απαιτούμενη «χημεία» ώστε να αποκτήσει το σύνολο αγωνιστική ταυτότητα.

Το συμπέρασμα που βγαίνει από το πρώτο φιλικό είναι πως ο Απόλλων που «χτίζει» ο Τσόρνιγκερ θέλει χρόνο, με τον Γερμανό τεχνικό να έχει μέχρι και την έναρξη του πρωταθλήματος τα περιθώρια ώστε να τελειοποιήσει την ομάδα του.

Στα θετικά που έβγαλε ο Απόλλων στο πρώτο φιλικό είναι η προσπάθεια όταν χαθεί η κατοχή να ξανακερδηθεί σε μικρό χρόνο. Στα αρνητικά το γεγονός πως αν δεν πρεσάρει σωστά η ομάδα, δημιουργούνται πολλά κενά στην αντεπίθεση του αντιπάλου.
Αυτό όπως τόνισε ο Τσόρνιγκερ στις σύντομες δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, είναι κάτι που πρέπει να δουλευτεί. Οι Ζράντι, Χαμάς, Κολ και Ουέλιγκτον ξεχώρισαν από τους νεοφερμένους.

Ο Μαυρίας θα μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων αυτή την εβδομάδα, την ίδια ώρα που η κατάσταση του Αμίνι αξιολογείται από την τεχνική ηγεσία.

Στο κεφάλαιο ενίσχυση, ο Απόλλων συνεχίζει το ψάξιμο για δύο ακόμα επιθετικούς και έναν κεντρικό αμυντικό, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να υπάρχει αποτέλεσμα. Το φιλικό με την Ανόρθωση που είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή είναι στον «αέρα» λόγω αγώνων στίβου που θα διεξαχθούν την ίδια μέρα στο γήπεδο της Λεμεσού. Η διοίκηση του Απόλλωνα ψάχνει για εναλλακτική λύση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ