aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Το cocktail party και η παρουσιάση του νέου γηπέδου (pics)

Απόλλων: Το cocktail party και η παρουσιάση του νέου γηπέδου (pics)

Ενημέρωση για τη χθεσινή εκδήλωση που διοργάνωσε ο Απόλλων στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου στο Κολόσσι και κυρίως των VIP Boxes, πραγματοποίησαν οι κυανόλευκοι στην ιστοσελίδα τους.

Η ενημέρωση του Απόλλωνα:

Σε μία άκρως Απολλωνίστικη εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (18/11) στο Columbia Plaza, ο Απόλλωνας Λεμεσού υποδέχθηκε χορηγούς και υποστηρικτές της ομάδας μας στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου στο Κολόσσι και κυρίως των VIP BOXES.

Σε ένα εξαιρετικό κλίμα, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά από το μέλος του Δ.Σ. κ. Σωκράτη Έλληνα για το τι θα περιλαμβάνει η δυτική εξέδρα και ιδιαίτερα για το πως θα είναι διαρρυθμισμένοι οι χώροι των VIP.

Παρουσιάστηκαν οι τρεις όροφοι της δυτικής κερκίδας μέσω τρισδιάστατων εικόνων και βίντεο ενώ δόθηκαν όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με τη χωρητικότητα, τις τιμές και τις υπηρεσίες των boxes.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της αντιπροσωπεία της ποδοσφαιρικής μας ομάδας συνοδευόμενη από τον προπονητή μας κ. Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ ο οποίος συνομίλησε με αρκετούς από τους παρευρισκόμενους. Ο Γερμανός τεχνικός αφού ευχαρίστησε όλους για την στήριξη και την παρουσία τους, εξέφρασε τη χαρά του που βρίσκεται στη Λεμεσό και την ομάδα μας τονίζοντας πως ανυπομονεί να είναι ο τεχνικός του Απόλλωνα ο οποίος θα τον οδηγήσει στο νέο του γήπεδο.

Ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο κ. Νίκος Κίρζης, αφού ευχαρίστησε όλους τους παρόντες για την ανταπόκρισή τους, εξέφρασε την ικανοποίηση του για το κλίμα ενότητας το οποίο διέπει αυτή την περίοδο το σύλλογο. Ταυτόχρονα, τόνισε τη σημαντικότητα που θα έχει στον οργανισμό του Απόλλωνα η παρουσία του στο νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο τους επόμενους μήνες, τονίζοντας επίσης ότι η ομάδα μας θα γιγαντωθεί μέσα από τη σωστή αξιοποίηση του νέου γηπέδου τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κλήρωση του μεγάλου δώρου, ενός αυτοκινήτου HYUNDAI BAYON αξίας €15,900.

Νικητής ήταν ο κάτοχος του λαχνού με τον αριθμό 122 ο κ. Ρένος Ποταμίτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ