Αν προκριθεί ο Απόλλων εις βάρος της Λεχ Πόζναν θα έχει καλές πιθανότητες απέναντι σε Σαρλερουά ή Παρτίζαν. Επόμενος Ευρωπαία αντίπαλος για τον Απόλλωνα είναι η πολωνική Λεχ Πόζναν, του γνώριμού μας Νίκα Κατσαράβα που μετεγγράφηκε προσφάτως από την Ανόρθωση. Το παιχνίδι θα γίνει την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου στο ΓΣΠ (19:00).
Εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της πολωνικής ομάδας, στον δρόμο του για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ θα βρει τον νικητή του ζευγαριού Σαρλερουά (Βέλγιο) – Παρτιζάν (Σερβία). Δεν κρίνεται ως κακή η κλήρωση για την ομάδα της Λεμεσού, αντιθέτως σε περίπτωση πρόκρισης επί των Πολωνών, όποια κι αν θα είναι η αντίπαλός του έχει καλές πιθανότητες διεκδίκησης εισόδου στους ομίλους.
Δεν τρομάζουν τον Απόλλωνα οι Βέλγοι και οι Σέρβοι λοιπόν, άλλωστε στο παρελθόν τα έβαλε με ομάδες μεγαλύτερης δυναμικότητας και ανταπεξήλθε.