Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Το χθεσινό συμπέρασμα

Απόλλων: Το χθεσινό συμπέρασμα

Αν προκριθεί ο Απόλλων εις βάρος της Λεχ Πόζναν θα έχει καλές πιθανότητες απέναντι σε Σαρλερουά ή Παρτίζαν. Επόμενος Ευρωπαία αντίπαλος για τον Απόλλωνα είναι η πολωνική Λεχ Πόζναν, του γνώριμού μας Νίκα Κατσαράβα που μετεγγράφηκε προσφάτως από την Ανόρθωση. Το παιχνίδι θα γίνει την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου στο ΓΣΠ (19:00).

Εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της πολωνικής ομάδας, στον δρόμο του για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ θα βρει τον νικητή του ζευγαριού Σαρλερουά (Βέλγιο) – Παρτιζάν (Σερβία). Δεν κρίνεται ως κακή η κλήρωση για την ομάδα της Λεμεσού, αντιθέτως σε περίπτωση πρόκρισης επί των Πολωνών, όποια κι αν θα είναι η αντίπαλός του έχει καλές πιθανότητες διεκδίκησης εισόδου στους ομίλους.

Δεν τρομάζουν τον Απόλλωνα οι Βέλγοι και οι Σέρβοι λοιπόν, άλλωστε στο παρελθόν τα έβαλε με ομάδες μεγαλύτερης δυναμικότητας και ανταπεξήλθε.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ