aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Το χαμόγελο του Κονναφή και η ικανοποίηση του Κίρζη

Απόλλων: Το χαμόγελο του Κονναφή και η ικανοποίηση του Κίρζη

Ρεκόρ εσόδων από μετεγγραφή ποδοσφαιριστή στα χρονικά του κυπριακού ποδοσφαίρου θα καταγράψει ο Απόλλων εάν ευσταθούν οι πληροφορίες που δημοσίευσε το «Cnnturk» και αναμεταδόθηκαν σε αρκετά αγγλικά Μέσα Ενημέρωσης. «Η Φενερμπαχτσέ συμφώνησε με την Τσέλσι για μετεγγραφή του Ατίλα Σάλαϊ, έναντι 23.400.000 ευρώ ενόψει της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου», λέει το ρεπορτάζ και κάπου σε ένα μέρος της Λεμεσού ο Νίκος Κίρζης θα τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση και ο Πέτρος Κονναφής θα έσκασε ένα χαμόγελο δικαίωσης.

Βλέπετε, ο Ούγγρος αμυντικός είναι ανακάλυψη του, Κύπριου ατζέντη ο οποίος δυσκολεύθηκε αλλά έπεισε τον πρόεδρο του Απόλλωνα να βάλει το χέρι στην τσέπη για να αγοράσει τα δικαιώματά του 23χρονου αμυντικού από την Μέζοκοβεστι το καλοκαίρι του 2019. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γαλάζιοι της Λεμεσού πλήρωσαν 360.000 ευρώ για να τον φέρουν στο Κολόσσι.

Ενάμιση χρόνο μετά η επένδυση «καρποφόρησε» με τον Απόλλωνα να βάζει στο ταμείο του περίπου 1.800.000 ευρώ για τη μετεγγραφή του Σάλαϊ στην Φενερμπατσέ. Πριν καν περάσει ένα χρόνο στα τουρκικά γήπεδα ο Ούγγρος διεθνής ετοιμάζεται να γίνει η πιο δαπανηρή πώληση παίκτη στην ιστορία του ουγγρικού ποδοσφαίρου και να φέρει «χρυσάφι» στο ταμείο του Απόλλωνα. Εάν το deal κλείσει στα 23.400.000 ευρώ η ομάδα της Λεμεσού θα καρπωθεί περίπου άλλα 3.100.000 ευρώ, καθώς στη συμφωνία με τους Τούρκους μπήκε ποσοστό μεταπώλησης 13,5%. Συνολικά τα έσοδα του Απόλλωνα από την πώληση Σάλαϊ θα αγγίξουν τα 5.000.000 ευρώ και αυτομάτως θα γίνει η πιο κερδοφόρα μετεγγραφή κυπριακής ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ