aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Το μπλοκάκι του Τσόρνιγκερ

Απόλλων: Το μπλοκάκι του Τσόρνιγκερ

Τα φιλικά παιχνίδια είναι αποκλειστικά για τους προπονητές καθώς βγάζουν συμπεράσματα τα οποία θα τους φάνουν χρήσιμα στο μέλλον. Αυτό ασφαλώς ισχύει και για το προχθεσινό φιλικό που έγινε στο Κολόσσι, με τον κόουτς του Απόλλωνα, Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, να καταγράφει μία σειρά συμπερασμάτων.

Η ήττα από την Άρη (1-2) ήταν το τελευταίο πράγμα που μάλλον απασχόλησε τον Γερμανό. Ο προπονητής των κυανόλευκων αυτό που ήθελε να δει πάνω απ΄ όλα ήταν την κατάσταση των Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς και Βούκασιν Γιοβάνοβιτς, αξιολογώντας ακολούθως και τους υπόλοιπους παίκτες που είχε στη διάθεσή του.

Ο πρώτος ξεκίνησε την αναμέτρηση, όπως και ο δεύτερος. Ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα έδειξε πως πλέον πατά καλά στα πόδια του, ξεπέρασε τον τραυματισμό του και μέχρι την αναμέτρηση με την Ομόνοια αναμένεται πως θα είναι πανέτοιμος για να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας. Το ίδιο έτοιμος φαίνεται πως είναι και ο Βούκασιν Γιοβάνοβιτς. Στο φιλικό με τον Άρη αγωνίστηκε για 64 λεπτά και έδειξε πως μπορεί ο Τσόρνιγκερ να τον υπολογίζει για το κέντρο της άμυνας, δίπλα από τον Βαλεντίν Ρομπέρζ.

Ένας άλλος ποδοσφαιριστής που τα πήγε αρκετά καλά και έδειξε και στο φιλικό με τον Άρη πως μπορεί να βοηθήσει ήταν ο Ντανίλο Σπόλιαριτς. Χρησιμοποιήθηκε στη θέση του αμυντικού χαφ και παρουσίασε καλή εικόνα. Στα θετικά σίγουρα περνά και η παρουσία του Χρίστου Αλμπάνη. Ο Τσόρνιγκερ πιστεύει πως η παρουσία του Ελλαδίτη εξτρέμ στην ενδεκάδα μπορεί να ανεβάσει σε άλλο επίπεδο την επιθετική γραμμή των κυανόλευκων. Είχε αποκτηθεί προς το φινάλε της μετεγγραφικής περιόδου και μετά από εβδομάδες ξεπέρασε ένα πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ