aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Το «9άρι» που θα κάνει τη διαφορά

Απόλλων: Το «9άρι» που θα κάνει τη διαφορά

Ο Απόλλων της σεζόν 2021-22, άρχισε να παίρνει σχήμα και μορφή. Μετά την απόκτηση των Μπασέλ Ζράντι, Ισραέλ Κολ, Μουσταφά Αμίνι, Χάρη Μαυρία, Ρεβάζ Ιντζία και Ουέλινγκτον Νασιμέντο, οι κυανόλευκοι «γεμίζουν» σχεδόν σε όλες τις θέσεις και επομένως, ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ θα μπορεί να δουλέψει –όπως αυτός κρίνει– κατά το πρώτο τουλάχιστον σκέλος της προετοιμασίας.

Εννοείται πως ο μετεγγραφικός σχεδιασμός δεν ολοκληρώθηκε. Ο Γερμανός προπονητής έχει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός επιθετικού που θα κάνει τη διαφορά, με την εβδομάδα που διανύουμε να κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική όσον αφορά στις συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές που έχουν τύχει θετικής αξιολόγησης.

Παραλλήλως, ο Τσόρνιγκερ βρίσκεται στην αναζήτηση και εξτρέμ. Σε πρώτη φάση το παλεύει για να έχει άλλη μία αξιόπιστη επιλογή και αναλόγως των επιλογών στο μετεγγραφικό «ράφι», θα κινηθεί για άλλον έναν παίκτη στην εν λόγω θέση. Βεβαίως, λαμβάνει υπόψη και τους περιορισμούς στον αριθμό των λεγεωνάριων.

Χωρίς να υπολογίζεται ο Νικολά Ντιγκινί, τη δεδομένη στιγμή απομένουν μόνο δύο θέσεις καταλόγου Α’. Στην πορεία, ενδεχομένως να προκύψουν περαιτέρω διαφοροποιήσεις στο ρόστερ, ανοίγοντας περισσότερες θέσεις. Στα υπόψη είναι και παίκτες καταλόγου Β΄.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ