aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Τινάζει την μπάνκα δίχως να κουνήσει το... δακτυλάκι του!

Απόλλων: Τινάζει την μπάνκα δίχως να κουνήσει το… δακτυλάκι του!

Διθύραμβοι γράφονται σε Τουρκία και Ουγγαρία για τον Αττίλα Σάλαϊ. Η αξία του αριστεροπόδαρου Ούγγρου διεθνούς εκτινάχθηκε στα ύψη, αφού μετά το εντυπωσιακό εξάμηνο στη Σούπερ Λιγκ Τουρκίας με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε παίρνει άριστα στο Euro 2020.

Η παρουσία του στους αγώνες κόντρα στην Πορτογαλία και ιδίως με την Γαλλία ήταν εξαιρετική, κάτι που υπογραμμίζουν τόσο οι συμπατριώτες του όσο και οι Τούρκοι, οι οποίο σημειώνουν ότι η «Φενέρ» όρισε το ποσό πώλησης του 23χρονου αμυντικού στα 20.000.000 ευρώ.

«Η απόδοσή του με την εθνική Ομάδα της Ουγγαρίας στο EURO 2020 αύξησε το ποσό πώλησης του Αττίλα Σάλαϊ. Η διοίκηση της Φενερμπαχτσέ, λαμβάνοντας υπόψη τις εμφανίσεις του 23χρονου αμυντικού, ο οποίος έπαιξε πολύ καλά απέναντι σε αστέρια όπως ο Μπαμπέ και ο Γκριεζμάν στον αγώνα με τη Γαλλία που έληξε 1-1, καθόρισε το ποσό αγοράς του στα 20.000.000 ευρώ», σημειώνει η ιστοσελίδα sozcu.com.tr.

Η Φενέρμπαχτσε αγόρασε τον Σάλαϊ από τον Απόλλωνα έναντι σχεδόν 2.000.000 ευρώ και ήδη η τιμή του έχει δεκαπλασιαστεί! Λέστερ και Γουέστ Χαμ έχουν τον Ούγγρο αμυντικό στη μετεγγραφική τους λίστα, ενώ νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσω των εμφανίσεων του στο Euro «κέντρισε» το ενδιαφέρον του προπονητή της Ατλέτικο Μαδρίτης. Νοουμένου πως ο Απόλλων κατάφερε στις διαπραγματεύσεις με τη Φενερμπαχτσε να βάλει ποσοστό μεταπώλησης σχεδόν 15% στην μετεγγραφή του Σάλαϊ στους Τούρκους φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου να γεμίσει το ταμείο της λεμεσιανής ομάδας.

Εάν ο Σάλαϊ πωληθεί 20.000.000 ευρώ θα προκύψουν έσοδα 3.000.000 ευρώ για τον Απόλλωνα, περισσότερα ακόμα και από το ποσό πώλησής του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ