aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Τι φέρνει η απόκτηση του Αλμπάνη και τα δεδομένα με Αμινί

Απόλλων: Τι φέρνει η απόκτηση του Αλμπάνη και τα δεδομένα με Αμινί

Αλλαγή πλάνου στον Απόλλωνα μιας και η απόκτηση του Χρήστος  Αλμπάνη πιθανόν να αφήνει εκτός ομάδας της Λεμεσού τον Χόρχε Κορέα. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής που χθες το μεσημέρι φάνταζε να είναι παίκτης των κυανόλευκων έμεινε στο περίμενε αφού η αλλαγή πλάνου με την κίνηση της ΑΕΚ να παραχωρήσει δανεικό τον Αλμπάνη στους κυανόλευκους άλλαξε τις ισορροπίες με τον Κορέα να μένει στα κρύα του λουτρού.

Τον Χρήστο Αλμπανη, που πριν την ΑΕΚ αγωνιζόταν στη Γερμανία, τον ξέρει καλά ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ αφού θήτευσε σε Βέρντερ Βρέμης ΙΙ, Άιντραχτ Φραγκφούρτης ΙΙ και ΣΚ Φράιμπουργκ με τον Γερμανό τεχνικό να ανάβει το πράσινο φως για την απόκτησή του. Ο Ελλαδιτης εξτρέμ βλέπει τον κόσμο από τα 1.87 και δίνει παράλληλα ύψος στην ομάδα κάτι που θέλει ο προπονητής, ειδικά στην επιθετική γραμμή.

Η απόκτηση του Αλμπάνη φέρνει στην πόρτα της εξόδου τον Μουσταφά Aμινί. Η περίπτωση του Αμινί είναι ιδιάζουσα αφού ακόμα δεν είναι απόλυτα έτοιμος για να μπει στην ομάδα και να έχει ενεργό ρόλο. Οπότε, μάλλον θα γίνει διαγραφή του μέχρι τον Ιανουάριο και αν είναι σε καλύτερη κατάσταση  θα εγγραφεί στο δυναμικό της λεμεσιανής ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ