aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Τι έδειξε το φιλικό στη Λευκωσία

Απόλλων: Τι έδειξε το φιλικό στη Λευκωσία

Δεν ικανοποίησε σε γενικές γραμμές στο φιλικό απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και ηττήθηκε 0-2 το Σάββατο στο ΓΣΠ ο Απόλλων. Παρουσιάστηκε κακός στο πρώτο ημίχρονο και καλύτερος πλην όμως φλύαρος στο δεύτερο. Ελαφρυντικό σίγουρα αποτελεί η πλειάδα αγωνιστικών προβλημάτων.

Θα μπορούσε βεβαίως να ήταν διαφορετική η μοίρα του παιχνιδιού, εάν στο δεύτερο ημίχρονο οι κυανόλευκοι μετουσίωναν την υπεροχή τους σε γκολ. Συνολικά δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλό τους, ο οποίος επίσης δεν ήταν καλός.

Εάν ήταν σε καλύτερη μέρα ο Πίττας, ο οποίος σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις έχασε τα… άχαστα, θα μπορούσε ακόμα και να ανατρέψει το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου (το δεύτερο τέρμα σημειώθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο).

Ωστόσο, σίγουρα ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ έχει πολλή δουλειά μπροστά του για το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής με τον Εθνικό στο Τσίρειο (Δευτέρα 23 Αυγούστου). Ο Γερμανός προπονητής θα περιμένει να δει ποιοι από τους ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν προβλήματα θα είναι διαθέσιμοι και αναλόγως θα αποφασίσει για το πλάνο που θα εφαρμόσει.

Άλλωστε μεσολαβεί μία εβδομάδα γεμάτη έως το παιχνίδι και επομένως υπάρχει χρόνος ώσπου να αποφασίσει για το πρώτο αρχικό σχήμα που θα επιλέξει για το νέο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ