aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Θέλει συνέχεια και άλμα στην τετράδα

Απόλλων: Θέλει συνέχεια και άλμα στην τετράδα

Την ώρα που εντείνεται η προσπάθεια για σύναψη συνεργασίας με ποδοσφαιριστή που θα καλύψει θέση στην κορυφή της επίθεσης, ο Απόλλων καλείται απόψε να δώσει έναν δύσκολο και σημαντικό αγώνα. Αναμετράται με τον Άρη στο «Αλφαμέγα» (17:00, Cytavision1) για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι κυανόλευκοι θέλουν να «κολλήσουν» δεύτερη σερί νίκη σε ντέρμπι (προηγήθηκε αυτή επί της Ανόρθωσης), σε μια προσπάθεια να εδραιωθούν κατά πρώτον στην εξάδα. Θα βρεθεί στην τέταρτη θέση με 35 βαθμούς. Ο Απόλλων στα τελευταία τρία παιχνίδια πρωταθλήματος, που ήταν υψηλού βαθμού δυσκολίας, παρουσίασε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και πήρε δύο νίκες (Νέα Σαλαμίνα 2-0, Ανόρθωση 3-0) και μια ισοπαλία (Πάφος FC 2-2). Δείχνει να βρίσκει σταθερότητα και γκολ και στο σημερινό ματς με μια νέα νίκη θα «φωνάξει» για συνέπεια και συνέχεια.

Απέναντί τους οι κυανόλευκοι θα βρουν έναν αντίπαλο που προέρχεται από δύο βαριές ήττες, από επτά αγώνες χωρίς νίκη, αλλά παραμένει επικίνδυνος, ικανός και αυτή τη χρονική στιγμή είναι και «διψασμένος». Ο Μακρίδης γνωρίζει καλά τον Άρη και προειδοποίησε τους παίκτες του για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν και δούλεψε στο πλάνο με το οποίο θεωρεί ότι η ομάδα του είναι σε θέση να φθάσει στην επιτυχία. Θα χρειαστεί προσοχή στην άμυνα, λόγω της ταχύτητας του αντιπάλου, ενώ ο Άρης έδειξε κενά στην άμυνα στα τελευταία παιχνίδια του, τα οποία θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν οι κυανόλευκοι.

Ο Κύπριος τεχνικός δεν υπολογίζει τους Ρομπέρζ, Αλεσάμι λόγω καρτών και τους τραυματίες Κολ, Κυριάκου και εκτός απροόπτου τον Μαυρία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ