aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥAπόλλων: Θέλει να το τερματίσει

Aπόλλων: Θέλει να το τερματίσει

Κομβικής σημασίας στην προσπάθεια για ευρωπαϊκό εισιτήριο, κρίνεται για τον Απόλλωνα το προσεχές ντέρμπι με τον Άρη. Θέλει μόνο νίκη, για να συνεχίσει να ελπίζει ή και να αυξήσει τις πιθανότητές του να φορέσει και φέτος ευρωπαϊκό κοστούμι.

Οι κυανόλευκοι, που θα έχουν στον πάγκο τους τον Μπογκντάν Αντόντε καθώς εξέτισε την τιμωρία των δύο αγωνιστικών, κάνουν πορεία πρωταθλητισμού με τον Ρουμάνο στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας. Γι’ αυτό και θα επιδιώξουν να τερματίσουν τον κάκιστο απολογισμό στα φετινά παιχνίδια τους με αντίπαλο τον συμπολίτη τους.

Σε τρία ματς δέχθηκαν ισάριθμες ήττες (0-3, 1-3, 0-1). Στον Απόλλων ξέρουν τη σημασία του αγώνα και για τον αντίπαλό τους, που για πρώτη φορά στην ιστορία του βρίσκεται τόσο κοντά στο να πανηγυρίσει τον τίτλο, όμως είναι αποφασισμένοι για να κάνουν το τέλειο παιχνίδι και να φθάσουν σε άλλη μια επιτυχία, την 5η στα πλέι οφ και την 19η στη σεζόν.

Ο Αντόνε προετοιμάζει την ομάδα σε εξαιρετικό κλίμα, απόρροια του «διπλού» επί της Ομόνοιας και της μείωσης της διαφοράς από την 3η θέση. Η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Άρη άρχισε από χθες. Λόγω του περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ο Αμρ Ουάρντα αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος από τους οπαδούς του Απόλλωνα στο ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια. Ο ακραίος μεσοεπιθετικός επιλέχθηκε από το 63,5% του φίλαθλου κοινού αφήνοντας τον Ιωάννη Πίττα στη δεύτερη θέση με 14,7%.

Διαβάστε επίσης: 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ