aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Θέλει να τ’ αλλάξει με τη δύναμη του κόσμου του

Απόλλων: Θέλει να τ’ αλλάξει με τη δύναμη του κόσμου του

Με τη δύναμη του κόσμου του, που θα δηλώσει «παρών» στη σημερινή τελευταία προπόνηση, ο Απόλλων ολοκληρώνει την προετοιμασία του για την αυριανή αναμέτρηση με την Ανόρθωση.

Ο κόσμος θέλει να δει την ομάδα του να επιστρέφει στις νίκες, να δείξει ότι ξεπερνά τα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων, αλλά και ότι είναι σε θέση να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σήμερα, στις 16:30 λοιπόν, οι φίλοι του Απόλλωνα έχουν δώσει ραντεβού στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κολόσσι, για να στείλουν το μήνυμα πως η πιστή τους στην ομάδα και στο προπονητικό τιμ εξακολουθεί να είναι στον μέγιστο βαθμό και όλοι μαζί θα καταφέρουν να φέρουν τον τίτλο στη Λεμεσό. Οι διοικούντες προσδοκούν πως η έμπρακτη στήριξη του κόσμου προς την ομάδα θα φέρει πολύ κόσμο στο γήπεδο αύριο και θα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ένα νέο «sold out».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ