aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Θέλει να αποφύγει το μαρτύριο

Απόλλων: Θέλει να αποφύγει το μαρτύριο

Να αποφύγει το μαρτύριο του 2ου γκρουπ είναι ο στόχος του Απόλλωνα. Στα τρία παιχνίδια που απέμειναν μέχρι την ολοκλήρωση της α΄ φάσης του πρωταθλήματος, η ομάδα της Λεμεσού καλείται να σηκώσει κεφάλι, σφραγίζοντας εισιτήριο στην πρώτη 6άδα.

Μόνο έτσι, θα έχει ενδιαφέρον το υπόλοιπο της σεζόν και θα αναζητηθούν κίνητρα στο τελευταίο σκέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Οι κυανόλευκοι, τούτη τη στιγμή, απέχουν 11 βαθμούς από την 4η θέση, η οποία ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι θα δώσει εισιτήριο για το Κόνφερενς Λιγκ. Σε κάθε περίπτωση, κάνοντας το 3Χ3 οι περσινοί πρωταθλητές στα ματς απέναντι σε Ακρίτα, ΑΕΚ και ΑΕΛ, θα πάρουν σημαντικές ανάσες, το κλίμα θα ελαφρύνει κι αυτομάτως, θα γεννηθούν κάποιες προσδοκίες.

«Μέσα από τέτοιες δυσκολίες, η ιστορία μας το προστάζει να βγούμε πιο δυνατοί. Όλοι μαζί καλούμαστε να δείξουμε γιατί είμαστε Απόλλων», ήταν εξάλλου το μήνυμα των οπαδών, οι οποίοι μέσω ανακοίνωσης σημειώνουν πως «οφείλουμε να αποδεχτούμε την απόφαση της παρούσας διοίκησης για αποχώρηση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ