aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Θέλει να αποφύγει τις παγίδες

Απόλλων: Θέλει να αποφύγει τις παγίδες

Ο Απόλλων καλείται στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο την Αγία Νάπα να αγωνιστεί με σοβαρότητα και συγκέντρωση, επιβεβαιώνοντας την ετικέτα του φαβορί. Η πρόκριση στους «16» του κυπέλλου δεν επιδέχεται καμίας απολύτως διαπραγμάτευση για τους κυανόλευκους της Λεμεσού, οι οποίοι θέλουν να αποφύγουν τις παγίδες στο στάδιο του Εθνικού Άχνας.

Ο Άγγελος Τσολάκης, τα λέει καθημερινά με τους ποδοσφαιριστές του, σημειώνοντας σε κάθε ευκαιρία το πόσο πολύ πιστεύει σε αυτούς. Ο Κύπριος προπονητής που θα συνεχίσει να καθοδηγεί τον Απόλλωνα μέχρι την εξεύρεση νέου κόουτς, αξιολόγησε και χθες την ετοιμότητα των διαθέσιμων παικτών, αποφασίζοντας για τις επιλογές στο αρχικό σχήμα.

Αναμένεται να προχωρήσει σε διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στον Οθέλλο, ωστόσο αυτές δεν αναμένεται ότι θα είναι αρκετές. Θα ήταν ευχής έργο για τον Τσολάκη και την ομάδα του, να μπει… τελεία στη υπόθεση πρόκριση όσο γίνεται πιο νωρίς ώστε να διαχειριστούν αναλόγως τη συνέχεια το ματς. Να μην ξεχνάμε ότι ακολουθεί την Κυριακή η εντός έδρας αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ