aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Θέλει ακόμα ο Αγκίρε…

Απόλλων: Θέλει ακόμα ο Αγκίρε…

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Στον Απόλλωνα τα προβλήματα δεν τα λες και λίγα πριν από έναν αγώνα, που έχει μπροστά του και κρίνεται πολύ σημαντικός από τους κυανόλευκους. Η ήττα από την ΑΕΛ πλήγωσε αρκετά την ομάδα και το γόητρό της. Ωστόσο πλέον προβάλλει ο κυριακάτικος αγώνας με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, που είναι μεγάλη ευκαιρία για να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Αρκεί ασφαλώς παρουσιαστούν σοβαροί οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Πετράκη.

Αναφορικά με τα αγωνιστικά δεδομένα που επικρατούν, ο Αγκίρε μάλλον θα χάσει και τον αγώνα με την Ένωση, κάτι που σημαίνει πως ο Βασιλείου θα παραμείνει το αρχικό σχήμα. Παράλληλα θα υπάρχει και η απουσία του Σάλαϊ, ο οποίος συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες. Κάτι που θα φέρει τον Ρομπέρζ στην ενδεκάδα και στο πλευρό του Γιούστε. Αναφορικά με την παρουσία των Γιαννιώτα και Ντιγκινί, θα κριθεί μέχρι το Σάββατο, αφού θα πρέπει να… τρέξουν για να προλάβουν την αναμέτρηση στο «Τάσος Μάρκου».

Τέλος, η επιστροφή του Λάρσον στη διάθεση του Πετράκη καθυστέρει ακόμα, αφού ο Σουηδός θέλει ακόμα ένα τουλάχιστον 10ημερο γα να είναι απόλυτα έτοιμος και να υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία. Άρα οι Λάρσον και Κατελάρης, που ταλαιπωρείται από την προηγούμενη εβδομάδα με τραυματισμό, είναι προς το παρόν οι σίγουροι απόντες για το ματς στο Παραλίμνι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ