aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Θα προβεί και σε άλλες διαμαρτυρίες η διοίκηση

Απόλλων: Θα προβεί και σε άλλες διαμαρτυρίες η διοίκηση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με τον κόσμο μπορεί πιο εύκολα να έλθει η πρόκριση για τον Απόλλωνα. Η διοίκηση του Νίκου Κίρζη θα προβεί και σε άλλες διαμαρτυρίες για να μην έχει ισχύ η Κάρτα Φιλάθλου στον επαναληπτικό.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, έστειλε και το δικό του μήνυμα, στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα στην Ελβετία, πως η ομάδα του θα πρέπει να τύχει εκείνης της μεταχείρισης, που απαιτούν οι συνθήκες, για να έχει τον κόσμο με το μέρος της. Ζήτησε αναβολή της Κάρτας Φιλάθλου και όλοι διερωτούνται τι είναι αυτό που εμποδίζει την προσωρινή ακύρωσή της, για να μπορέσει ο Απόλλων να έχει στο πλευρό του, περισσότερους φιλάθλους την ερχόμενη Πέμπτη.

Το μέτρο έχει ήδη προκαλέσει πολλές διαφωνίες και η εφαρμογή του σε ένα ευρωπαϊκό αγώνα (το ίδιο ισχύει και για την ΑΕΚ) αφαιρεί πολλά από τη δυναμική του Απόλλωνα, στην προσπάθεια να γράψει ιστορία, περνώντας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ο επίσημος Απόλλωνας θα εκδώσει σήμερα ανακοίνωση για το θέμα αυτό και ουσιαστικά θα είναι συνέχεια των δηλώσεων του προπονητή τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ