aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Θα φύγουν και θα έρθουν πολλοί

Απόλλων: Θα φύγουν και θα έρθουν πολλοί

Ο Απόλλων δεν κατάφερε να υλοποιήσει τους στόχους του στη λήξασα σεζόν κι η ενίσχυση θεωρείται επιβεβλημένη. Ο Μπογκτάν Αντόνε δεν θα περιορισθεί σε προσθαφαιρέσεις, αλλά ουσιαστικά θα μπει στη διαδικασία αναδόμησης του ρόστερ. Μέσω της… γνωστής διαδικασίας. Θα φύγουν πολλοί και θα έρθουν πολλοί. Ήδη ο αριθμός των αποχωρήσεων έφτασε στο «9».

Κατά σειρά, ολοκληρώθηκε ο δανεισμός των Σαχάρ και Χέντι, ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τους Νταμπό, Αλεσάμι, Ζράντι, Β. Γιοβάνοβιτς, Μαυρία και Πεϊσότο, ενώ στη λίστα προστέθηκε και ο Αμρ Ουάρντα. Ο Ρουμάνος τεχνικός θα χρειαστεί πολύ περισσότερους από μια ενδεκάδα για να δημιουργήσει την ομάδα που θέλει. Γι’ αυτό και ο Μάκης Παπαϊωάννου, ως αθλητικός διευθυντής έχει πιάσει δουλειά για να καλυφθούν τα όποια κενά έχουν προκύψει.

Ο Βαλεντίν Ρομπέρζ δεν λογίζεται ως μετεγγραφή, αλλά η παραμονή του είναι πολύ ψηλά στα «θέλω» του Μπογκτάν Αντόνε. Το λέει και το ξαναλέει σε κάθε ευκαιρία ο Φανούριος Κωνσταντίνου: «Είναι ένα ξεχωριστό κεφαλαίο για εμάς. Είναι σημαία για την ομάδα. Ήταν πρώτο στην ατζέντα το θέμα του Ρομπέρζ. Έγινε μια πρόταση με τις ίδιες απολαβές. Θέλαμε να δείξουμε την εκτίμηση μας. Θα του δώσουμε περισσότερο χρόνο. Ο Απόλλων του πρότεινε ένα χρόνο συμβόλαιο. Αυτό συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις σε πολλές ομάδες στην Ευρώπη. Και ο Μόντριτς με πέντε Τσάμπιονς Λιγκ υπογράφει χρόνο με τον χρόνο. Το ίδιο και ο Τιάγκο Σίλβα της Τσέλσι. Δεν θεωρούμε είναι έλλειψη σεβασμού. Δεν υπάρχει περίπτωση ο Απόλλων να αδικήσει τον Ρομπέρζ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ