aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Θα επανέλθει με αντιπρόταση ο Πέδρο, όλα πιθανά

Απόλλων: Θα επανέλθει με αντιπρόταση ο Πέδρο, όλα πιθανά

TOY AΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Ζοάο Πέδρο θα επανέλθει με αντιπρόταση και εάν υπάρξει σύγκλιση με τη διοίκηση του Απόλλωνα, τότε θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής τα είπε χθες με τον πρόεδρο Νίκο Κίρζη και του κατατέθηκε συγκεκριμένη πρόταση συνεργασίας, φεύγοντας χωρίς υπογραφή. Ο 33χρονος, αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για τους κυανόλευκους, με τις συμμετοχές να αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Φέτος, έπαιξε στα 21 από τα 23 παιχνίδια πρωταθλήματος, μέτρησε άλλα 3 ματς για το κύπελλο και 8 στο Γιουρόπα Λιγκ. Τη σεζόν 2018-19 κατέγραψε 46 παιχνίδια, την αμέσως προηγούμενη 42, την περίοδο 2016-17 μέτρησε 34 και την περίοδο 2015-16 είχε 40.

Όσον αφορά στον Φώτη Παπουλή, τα είπε και αυτός με τον Νίκο Κίρζη, σημειώνοντας ότι σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα λόγω υποχρεώσεων. Εάν τελικά αποφασίσει να μείνει στην Κύπρο, τότε οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια αφού το θέμα δεν είναι το οικονομικό. Η τελική κατάληξη αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς πρόκειται για παίκτη που έχει προσφέρει πάρα πολλά στον Απόλλωνα.

Από την ομάδα της Λεμεσού, υπενθυμίζουμε, αποχωρούν οι Φακούντο Περέιρα, Αντριάν Σαρδινέρο, Σερζ Γκακπέ, Μάριος Αντωνιάδης και ο νεαρός Ματίας Ροσκόπφ. Οι Γιάννης Γιαννιώτας και Ζοέλ Μολ αποδέχθηκαν την αναπροσαρμογή στο συμβόλαιό τους για τη νέα σεζόν και συνεχίζουν, όπως και ο Γιώργος Βασιλείου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ