aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Τελική πρόβα με ερωτηματικά

Απόλλων: Τελική πρόβα με ερωτηματικά

Στον τελευταίο φιλικό αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, δέκα μέρες πριν ριχθεί στη μάχη του νέου πρωταθλήματος, η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο προπονητής του Απόλλωνα είναι πολύ πιθανό να παρουσιάζει αποκλίσεις σε σχέση με αυτήν που θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Εθνικό Άχνας, τη Δευτέρα 23 Αυγούστου, στο Τσίρειο.

Βλέπετε, τα δεδομένα στο ιατρικό δελτίο δεν είναι απολύτως ξεκάθαρα. Ο Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς αισθάνθηκε τις προηγούμενες ημέρες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Για τον λόγο αυτό ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και πλέον προπονείται κανονικά.

Ο Βαλεντίν Ρομπέρζ ξεπέρασε σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα τραυματισμού του και από προχθές ακολουθεί κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε τακτικό απεικονιστικό επανέλεγχο. Ο Μουσταφά Αμίνι συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα για βελτίωση της φυσικής του κατάστασης, ενώ ο Ντανίλο Σπόλιαριτς διαγνώστηκε με οστικό οίδημα γόνατος από χτύπημα στον φιλικό αγώνα με τη Δόξα. Ο Χάρης Μαυρίας ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα για βελτίωση της φυσικής του κατάστασης, την ίδια ώρα που ο Αρνό Τζιουμ υπέστη ελαφρύ τραυματισμό στην κνήμη στο φιλικό με αντίπαλο τον Άρη. Για προληπτικούς λόγους ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Η διοίκηση του Απόλλωνα, εν τω μεταξύ, καλεί τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό της ομάδας, μέσω ανάρτησης στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, και να προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας. «Η νέα σεζόν πλησιάζει και η ομάδα εισέρχεται σε νέα εποχή καθώς η επικείμενη αγωνιστική περίοδος θα είναι και η τελευταία μας στο Τσίρειο», σημειώνεται στην ανάρτηση, ζητώντας απ΄όλους υπομονή και στήριξη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ