Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Τείχος με Άιβου και Κβίντα!

Απόλλων: Τείχος με Άιβου και Κβίντα!

Ο Απόλλων θωράκισε την άμυνά του με στόπερ υψηλών προδιαγραφών - «Ο στόχος μας πρέπει να είναι η πρόκριση στη League Phase του Κόνφερενς Λιγκ» τόνισε ο Αυστριακός

Ο Απόλλων ενίσχυσε σημαντικά το ανασταλτικό του κομμάτι, ολοκληρώνοντας μια μετεγγραφή που έρχεται να προσθέσει ποιότητα, εμπειρία και δυναμισμό στη αμυντική του γραμμή. Ο Εμάνουελ Άιβου αποτελεί το νέο «όπλο» της λεμεσιανής ομάδας στα μετόπισθεν, με τον Αυστριακό κεντρικό αμυντικό να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο του 2029 και να έρχεται από μια γεμάτη διετία στη Στουρμ Γκρατς.

Η απόκτηση του 25χρονου στόπερ δείχνει ξεκάθαρα την πρόθεση του Απόλλωνα να δημιουργήσει μια άμυνα με σταθερότητα και προσωπικότητα. Ο Άιβου διαθέτει παραστάσεις από υψηλό επίπεδο, έχοντας αγωνιστεί σε Αυστρία (Αντμίρα Βάκερ, Ραπίντ Βιέννης, Στουρμ Γκρατς), Ιταλία (Κρεμονέζε) και Αγγλία (Μπέρμινγχαμ), ενώ η παρουσία του στη Στουρμ Γκρατς συνοδεύτηκε από σημαντικές επιτυχίες, με κορυφαία την κατάκτηση του πρωταθλήματος Αυστρίας τη σεζόν 2024-2025.

Με 63 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη Στουρμ Γκρατς την τελευταία διετία και 26 παρουσίες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ο Αυστριακός φέρνει μαζί του εμπειρία από αγώνες υψηλών απαιτήσεων. Η συμμετοχή του στο Τσάμπιονς Λιγκ, το Γιουρόπα Λιγκ και το Κόνφερενς Λιγκ αποτελεί ένα επιπλέον πλεονέκτημα για μια ομάδα που επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θέλει να κάνει το επόμενο βήμα.

Διαβάστε επίσης: Άιβου: «Δεν πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι μόνο με τα προκριματικά, στόχος η πρόκριση»

Ο Άιβου αναμένεται να αποτελέσει μαζί με τον Κβίντα ένα ιδιαίτερα δυνατό κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Δύο στόπερ με διαφορετικά χαρακτηριστικά, αλλά κοινό στοιχείο τη δυναμικότητα στις μονομαχίες και την ικανότητα να προσφέρουν ασφάλεια στην άμυνα. Ο Απόλλων καλύπτει έτσι με τον καλύτερο τρόπο το απρόοπτο με τον Γκόλντσον.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ