aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Τεχνικός διευθυντής και βλέπουν

Απόλλων: Τεχνικός διευθυντής και βλέπουν

Σήκωσαν μανίκια στον Απόλλωνα, εντατικοποιώντας τις ενέργειες για την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή. Η διοίκηση Νίκου Κίρζη, όπως κατέστησε σαφές, το άτομο που θα επιλεγεί στο συγκεκριμένο πόστο, θα έχει την ευθύνη να αξιολογήσει όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, με απώτερο στόχο την επαναφορά της ομάδας σε πρωταγωνιστικές παρουσίες. Το τελευταίο σκέλος της τρέχουσας σεζόν, δηλαδή, θα λειτουργήσει ως πυξίδα των αποφάσεων που θα ληφθούν όσον αφορά στο μετεγγραφικό σχεδιασμό (κι όχι μόνο) κατά τη θερινή περίοδο.

Οι ιθύνοντες στον Απόλλων, ξεκαθάρισαν σε ανακοίνωση ότι, αυτή η περίοδος δεν σηκώνει ούτε βεβιασμένες κινήσεις ούτε προσωρινές λύσεις, δεν επιδέχεται περαιτέρω ανάλυσης ή κριτικής, αλλά κυρίως δεν αντέχει άλλη διχόνοια. Διαφαίνεται πρόθεση της διοίκησης να συνεχίσει με τον Κωνσταντίνο Μακρίδη στον πάγκο μέχρι νεωτέρας, παρά τo τελεσίγραφο των οργανωμένων οπαδών, στέλνοντας μήνυμα συσπείρωσης ώστε η ομάδα να σώσει ό,τι σώζεται στη φετινή σεζόν.

Η  διοίκηση Κίρζη, αναφέρει ότι η σημερινή δύσκολη κατάσταση είναι αποτέλεσμα διαφορετικών γεγονότων, που έχουν τις ρίζες τους σε λανθασμένες εκτιμήσεις. Ανάλαβε τις ευθύνες που της αναλογούν, κατανοεί πλήρως την απογοήτευση των φίλων της ομάδας, σημειώνοντας πως αυτή τη στιγμή χρειάζεται νηφαλιότητα. Είμαστε επιφορτισμένοι με την ευθύνη να παραμένουμε ψύχραιμοι, να αποφασίζουμε με γνώμονα τη διαφύλαξη της ύπαρξης και του μέλλοντος της ομάδας, ακόμα και αν μερικές φορές οι αποφάσεις μας δεν είναι οι προσδοκώμενες. Οι Απολλωνίστες έχουμε αποδείξει εδώ και δεκαετίες πως είμαστε παρόντες κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, πεισμωμένοι και αφοσιωμένοι στην ιδέα του Απόλλωνα Λεμεσού», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ