aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Τα ψέματα τελείωσαν!

Απόλλων: Τα ψέματα τελείωσαν!

Ό,τι είχε να πει ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ στους ποδοσφαιριστές του, τα είπε και με το παραπάνω. Ο φιλόδοξος και ανανεωμένος Απόλλων, ρίχνεται απόψε στη μάχη του πρωταθλήματος, έχοντας ένα και μοναδικό στόχο: Να αρχίσει νικηφόρα τον μαραθώνιο, στέλνοντας με το «καλημέρα» ξεκάθαρα μηνύματα. Ένα εξ αυτών και μάλιστα το σπουδαιότερο είναι πως στη φετινή σεζόν θέλει να φτάσει μονάχα στην πηγή και να ξεδιψάσει με την κατάκτηση του τίτλου. Τίποτα λιγότερο. Επομένως, τα λάθη στο ξεκίνημα απαγορεύονται.

Ο προπονητής των κυανόλευκων, ενημερώθηκε και χθες για την κατάσταση των Μουσταφά Αμίνι, Χαϊτάμ Αλεσάμι που «τρέχουν» για να βρεθούν σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας, αλλά και για τον Χάρη Μαυρία που δεν είναι ωστόσο πανέτοιμος. Ασφαλώς, ο Γερμανός άρχισε προ ημερών να προετοιμάζει το πλάνο του για το ματς της πρεμιέρας, υπολογίζοντας στους διαθέσιμους παίκτες. Επομένως, δεν προέκυψε ανατροπή στον σχεδιασμό του.

Ο Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς, λοιπόν, θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στο κέντρο της οπισθοφυλακής οι Βαλεντίν Ρομπέρζ, Ουέλιγκτον Νασιμέντο. Εάν ο Γάλλος δεν συμπεριληφθεί στο αρχικό σχήμα, τότε θα κληθεί να αγωνιστεί ο Φάνος Κατελάρης. Την τετράδα στην αμυντική γραμμή αναμένεται ότι θα συμπληρώσουν οι Ανδρέας Παπαγιώτου (Φιλιώτης) και Αμίν Χαμάς.

Από εκεί και πέρα, σε σχηματισμό 4-1-3-2, ένας εκ των Χάμπο Κυριάκου, Αρνο Τζιούμ θα πάρει θέση μάχης στην «καρδιά» του κέντρου και λίγο πιο μπροστά του θα κινούνται οι Ιλιαν Ιλιεφ, Μπασέλ Ζράντι, Ισραελ Κολ. Στη γραμμή κρούσης, θα αγωνιστεί ο Ιωάννης Πίττας, έχοντας ως παρτενέρ είτε τον Μπακαλί Νταμπό είτε τον Ραντζέλο Γιάνγκα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ